Ο εθνομηδενισμός και τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας

Ο εθνομηδενισμός και τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας

Άρθρο από την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή”

Ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ, Η ΡΕΠΟΥΣΗ, Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 

Ο εθνομηδενισμός έχει δύο όψεις, μία φιλελεύθερη και μία μαρξιστική. Για τον λόγο αυτό ακριβώς και σεσημασμένοι εθνομηδενιστές υπάρχουν τόσο στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, όσο και του ΣΥΡΙΖΑ. Απέναντι στον εθνομηδενισμό στέκεται σε αυτές τις εκλογές μόνο μία δύναμη, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Και προς Θεού δεν έχει καμία σχέση με τον εθνικισμό ο πρώην πρασινοφρουρός Βελόπουλος, που ψήφισε μνημόνιο μαζί με τον Καρατζαφέρη και στην συνέχεια εντάχθηκε στην Νέα Δημοκρατία…

Έχουμε όμως περίοδο προεκλογική και το θράσος περισσεύει. Έτσι λοιπόν και το γεγονός ότι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι η Ρεπούση έχουν το θράσος να βγαίνουν οι νεοδημοκράτες και να κατηγορούν! Ξέχασαν ότι συγκυβέρνησαν με την Ρεπούση (ΔΗΜΑΡ) και ότι το βιβλίο της που παρουσίαζε την σφαγή της Σμύρνης σαν συνωστισμό μπήκε στα σχολεία όταν κυβέρνηση ήταν η ΝΔ!

ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ.

Για γέλια και για κλάματα τα τηλεοπτικά μηνύματα της Νέας Δημοκρατίας, στα οποία κυριαρχεί η Ελληνική Σημαία(!). Η Ελλάδα πουλάει και σαν γνήσιοι “Μαυρογιαλούροι” οι νεοδημοκράτες προσπαθούν να το εκμεταλλευτούν.

Πουλάνε Ελλάδα την ίδια στιγμή που έχουν στα ψηφοδέλτιά τους στην Θράκη έναν άνθρωπο του γνωστού κόμματος που καθοδηγείται από το τουρκικό προξενείο, αλλά και έναν άλλο μουσουλμάνο υποψήφιο με το όνομα Τουρκές!

Από κοντά και ο Καιρίδης, που έλεγε ότι οι Έλληνες είμαστε τέκνα των Οθωμανών και τεχνητό έθνος!!! Στον Πειραιά επίσης πολιτεύεται ο πρώην αντιδήμαρχος του Καμίνη, σκληρός νεοφιλελεύθερος Αβραντίνης, ο οποίος επίσης αρνείται το έθνος-κράτος. Και ύστερα η Ν.Δ. έχει το θράσος να κουνάει το δάχτυλο για πατριωτισμό στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-ethnomhdenismos-kai-ta-pshfodeltia-ths-neas-dhmokratias#ixzz5sXGmWV1G

1 Comment

Filed under ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

One response to “Ο εθνομηδενισμός και τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας