Από τις 8 Ιουλίου είμαστε ξανά η Εθνική αντιπολίτευση απέναντι στην ψευτοδεξιά

Από τις 8 Ιουλίου είμαστε ξανά η Εθνική αντιπολίτευση απέναντι στην ψευτοδεξιά

Άρθρο στην εφημερίδα “Εμπρός”

Η μάχη της Κυριακής 7 Ιουλίου θα κερδηθεί χωρίς αμφιβολία. Όσο και αν λυσσάνε τα παπαγαλάκια του συστήματος περί «διάλυσης» της Χρυσής Αυγής, ό,τι ποσοστά και αν δείχνουν οι απαξιωμένες στην συνείδηση των πολιτών εταιρίες δημοσκοπήσεων.

Ένα Κίνημα που κρατήθηκε όρθιο μέσα στις φλόγες του μίσους ενός ολόκληρου κατεστημένου το 2013, δεν μπορεί να ηττηθεί παρά μόνο εκ των έσω. Το πρoσπάθησαν και αυτό αλλά δεν βρήκαν ανταπόκριση, γιατί η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένα κόμμα σαν όλα τα άλλα, γιατί οι Χρυσαυγίτες είναι πρωτίστως Αγωνιστές.

Είμαστε γεννημένοι για τα δύσκολα. Το Εθνικιστικό Κίνημα ανδρώθηκε στο «περιθώριο» που νόμιζαν ότι θα μας κρατήσουν για μια ζωή, ώστε να συνεχίζουν ανενόχλητοι το ξεπούλημα της Πατρίδας μας. Δεν τα κατάφεραν και δεν θα τα καταφέρουν ούτε την Κυριακή. Γιατί εμείς καταστήσαμε τον εθνικισμό ως πολιτικό ρεύμα στην ελληνική κοινωνία και όπως αυτό δεν συνέβη στα ξαφνικά, έτσι δεν γίνεται να εξαφανιστεί από μία εκλογική μάχη.

Μόνο μέσα σε αντίξοες συνθήκες δίνουμε τις μάχες μας μέχρι σήμερα. Και πράγματι απογοητεύτηκαν αρκετοί από το ποσοστό των ευρωεκλογών. Απογοητεύτηκαν κυρίως εκείνοι που πίστευαν ότι η πορεία μας θα είναι στρωμένη με… ροδοπέταλα. Μα αυτός δεν είναι ο δικός μας δρόμος.

Ένας Τσίπρας φεύγει, (ακόμα) ένας Μητσοτάκης έρχεται. Τι Αλέξης τι Κυριάκος… Θα το διαπιστώσει πολύ σύντομα ο Ελληνισμός και εμείς θα είμαστε εκεί για να οδηγήσουμε την Εθνική Αντίσταση. Γιατί περισσότερο από κάθε άλλη φορά, ΣΗΜΕΡΑ χρειάζεται η φωνή της Χρυσής Αυγής, να αφυπνίζει συνειδήσεις και να λέει τις σκληρές αλήθειες που κανένας άλλος δεν τολμάει να πει, γιατί λογαριάζουν το πολιτικό κόστος. Για εμάς όμως υπάρχει μόνο το ΕΘΝΙΚΟ κόστος. Και ό,τι βλάπτει την Πατρίδα μας, θα μας βρίσκει πάντοτε απέναντι.

Μην τους αφήνετε να δηλητηριάζουν τις ψυχές σας, ότι όλα είναι δήθεν χαμένα και κάθε αντίσταση είναι μάταιη. Μην εγκαταλείπετε την Ελλάδα στα κόμματα της ξενοκρατίας και στην παρακμή που αυτά μας οδήγησαν. Χαμένες είναι μονάχα οι μάχες που δεν δίνονται και εμείς θα δώσουμε ΟΛΕΣ τις μάχες για την Ελλάδα και τις Ιδέες μας. Μόνοι και μετά πάντων αν χρειαστεί.

Την Κυριακή μην αφήσετε την ΣΑΠΙΛΑ να χαρεί. Εκείνους που τώρα θριαμβολογούν ότι δήθεν τελείωσαν με την Χρυσή Αυγή. Είμαστε εκατοντάδες χιλιάδες και θα νικήσουμε. Και αυτή θα είναι η πιο περήφανη πολιτική νίκη ελεύθερων Ελλήνων απέναντι σε ένα σύστημα που μας πολέμησε με όλους τους ανήθικους τρόπους.

Την Κυριακή τους κλείνουμε τα στόματα και τους κόβουμε το χαμόγελο από τα χείλη. Και από τις 8 Ιουλίου είμαστε ξανά η Εθνική αντιπολίτευση απέναντι στην ψευτοδεξιά. Γιατί αν όχι εμείς, τότε ποιοι; Αν όχι σήμερα, τότε πότε;

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/gennhmenoi-gia-ta-duskola#ixzz5t20MAtIg

Comments Off on Από τις 8 Ιουλίου είμαστε ξανά η Εθνική αντιπολίτευση απέναντι στην ψευτοδεξιά

Filed under ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΜΠΡΟΣ

Comments are closed.