Ο πόλεμος του ΣΥΡΙΖΑ κατά της Χρυσής Αυγής

Ο πόλεμος του ΣΥΡΙΖΑ κατά της Χρυσής Αυγής

Οι προπαγανδιστές της Ν.Δ. κατηγορούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ότι συνεργάστηκε και ότι συνεργάζεται μάλιστα με τον ΣΥΡΙΖΑ! Στην πραγματικότητα, στα χρόνια που κυβέρνησε ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εδιώχθη σκληρά με τρόπους βρώμικους, παράνομους και αντισυνταγματικούς από τους μπολσεβίκους του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να έχει κανένα βεβαίως πρόβλημα για αυτό η Ν.Δ. και οι μεγάλοι “δημοκράτες” οπαδοί της. Δεν είχαν πρόβλημα γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έκοβε ψήφους από την Ν.Δ. και επομένως ήταν για το ψηφοθηρικό τους συμφέρον οι διώξεις κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά με το πρόσφατο πρόβλημα στα νησιά, η πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Φωτίου, αναφέρθηκε στην Χρυσή Αυγή και είπε ότι επίτευγμά τους είναι ότι δεν μπήκε το Κίνημά μας στην Βουλή!

Συγκεκριμένα, η Φωτίου ερωτηθείσα για το τι προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ για την αποσυμφόρησης των νησιών είπε: “Ο μόνος τρόπος να αποσυμφορηθούν τα νησιά μας είναι να μετακινηθούν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες από τα σημεία εισόδου προς την ενδοχώρα… Η ιστορία απέδειξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στα 4,5 χρόνια διακυβέρνησης, με την πολιτική του σε όλα τα επίπεδα κατάφερε να συρρικνώσει το ακροδεξιό κομμάτι της κοινωνίας, για αυτό και η Χρυσή Αυγή δεν κατάφερε να μπει στο ελληνικό κοινοβούλιο.”

Πράγματι, επί 4,5 χρόνια που κυβερνούσε την χώρα ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε αποκλειστεί από όλα τα κανάλια μικρά και μεγάλα και βεβαίως και από την κρατική ΕΡΤ. Επίσης, δεν της δινότανε πουθενά μία αίθουσα να κάνει ομιλίες, ενώ όποτε αποφάσιζε να κάνει με αναγγελία μία συγκέντρωση, αμέσως στήνανε και με τις πλάτες της Αστυνομίας, αντισυγκεντρώσεις οι αναρχοκομμουνιστές, στις οποίες συμμετείχε και ο ΣΥΡΙΖΑ… 

ΣΚΑΣΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΨΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΟΤΙ “ΤΙΜΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ”.

Comments Off on Ο πόλεμος του ΣΥΡΙΖΑ κατά της Χρυσής Αυγής

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.