“Πρόσφυγες” που έρχονται από απόσταση… 1.400 χιλιομέτρων!

“Πρόσφυγες” που έρχονται από απόσταση... 1.400 χιλιομέτρων!

Στον χάρτη βλέπετε την απόσταση μεταξύ των συνόρων της Ελλάδος στον Έβρο και της πόλης της Βόρειας Συρίας, Ιντλιμπ, από όπου υποτίθεται ότι έρχονται οι “πρόσφυγες” στους οποίους θα πρέπει να δώσουμε άσυλο! Φυσικά και πρόκειται για μία ξεκάθαρη απάτη, αφού εκτός των άλλων οι περισσότεροι από αυτούς δεν προέρχονται καν από την Συρία, αλλά από χώρες οι οποίες βρίσκονται κυριολεκτικά στο άλλο άκρο της γης, βρίσκονται στα βάθη της Ασίας, είτε στην Βόρειο Αφρική!

Για να φθάσει κανείς στην Ελλάδα, επί παραδείγματι από το Μπαγκλαντές, πρέπει να περάσει από τις χώρες Ινδία, Πακιστάν, Ιράν, Ιράκ και Τουρκία. Αυτοί που έρχονται πάλι από Αλγερία και Μαρόκο, πρέπει να περάσουν Λιβύη, Αίγυπτο, Ιορδανία, Συρία και Τουρκία! Είναι ξεκάθαρο λοιπόν, ότι μας κοροϊδεύουν! 

Κοροϊδεύουν έναν ολόκληρο λαό, παριστάνοντας τους κατατρεγμένους και μαζί με αυτούς, κοροϊδεύουν τον Λαό μας και αυτοί που κυβέρνησαν την χώρα τις τελευταίες δεκαετίες, που υιοθέτησαν τα ψέματα του ψευτοανθρωπισμού των αντιρατσιστών και υπάρχουν σήμερα στην Πατρίδα μας δύο ολόκληρα εκατομμύρια λαθρομετανάστες!

Κάποιοι έχουν να δώσουν λόγο λοιπόν και δεν είναι μόνο οι 10.000 που πολιορκούν τον Έβρο, είναι όλοι αυτοί που ευρίσκονται σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.

Comments Off on “Πρόσφυγες” που έρχονται από απόσταση… 1.400 χιλιομέτρων!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.