Ο ρόλος της Antifa στην Ελλάδα στον πόλεμο κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Ο ρόλος της Antifa στην Ελλάδα στον πόλεμο κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Εκατοντάδες αντισυγκεντρώσεις και επιθέσεις κατά γραφείων μας από τους ΑΝΤΙΦΑ με τις πλάτες κράτους και αστυνομίας

Μέσα στα πλαίσια του πολέμου του παράνομου και αντιδημοκρατικού του συστήματος εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τα τελευταία χρόνια, το “αντιφασιστικό κίνημα” ευθύνεται άμεσα για την δολοφονία των δύο Συναγωνιστών μας, των Εθνομαρτύρων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Λεωφ. Ηρακλείου και για εκατοντάδες τρομοκρατικές επιθέσεις και εμπρησμούς κατά των γραφείων μας και για δολοφονικές επιθέσεις εναντίον Συναγωνιστών και Συναγωνιστριών μας.

Όλα αυτά μας θυμίζει το παρακάτω δημοσίευμα αριστερής εφημερίδας με αφορμή την δήλωση Τραμπ κατά “ΑΝΤΙΦΑ” και γράφει σχετικά:

“Από τον ολοκληρωτισμό του Όρμπαν στην Ουγγαρία μέχρι τη ρατσιστική και μισαλλόδοξη πολιτική του Τραμπ στην Αμερική. Και στη χώρα όμως, ενάντια στην εγκληματική, ακροδεξιά Χρυσή Αυγή βρέθηκε το γνωστό αυτό κίνημα. Οι ANTIFA ήταν και πάλι εκεί. Στην Ελλάδα αυτή την φορά. Όποτε και όπου τους καλεί η ιστορία, οι αντιφασίστες βρίσκονται εκεί. Χωρίς δεύτερη σκέψη γίνονται η ασπίδα προστασίας για τη δημοκρατία, για την ανθρωπιά.”

Στην πραγματικότητα, όλοι αυτοί οι δήθεν επαναστάτες δεν ήταν και δεν είναι τίποτε άλλο παρά οι “χρήσιμοι ηλίθιοι” του συστήματος και μισθοφόροι ενός σκοτεινού παρακράτους, που εκτέλεσε αυτήν την αντεθνική αποστολή εναντίον του πρωτοπόρου Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και αυτό κάνουν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και στις ΗΠΑ.

1 Comment

Filed under ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

One response to “Ο ρόλος της Antifa στην Ελλάδα στον πόλεμο κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ