Η Χρυσή Αυγή θα συμμετέχει στις προσεχείς εκλογές όποτε και εάν γίνουν

 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ: ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ, ΚΑΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ

Άρχισε η βρώμικη προπαγάνδα από μία ετερόκλητη συμμαχία νεοδημοκρατών και νεοπατριωτών, οι οποίοι διαδίδουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν πρόκειται να λάβει μέρος στις προσεχείς εκλογές! Ευσεβείς πόθοι… Και είναι το μέτωπο αυτό που δείχνει ποιοι κρύβονται πίσω από την πολεμική κατά του Κινήματός μας.

Σεσημασμένοι νεοδημοκράτες και υβριστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ εμφανίζονται στο διαδίκτυο σαν πρώην χρυσαυγίτες, που αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ λόγω… Μιχαλολιάκου! Αυτή την γραμμή και την προπαγάνδα την καλλιεργεί εδώ και πέντε ολόκληρα χρόνια σε μια επιχείρηση “ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ” ένας ολόκληρος μηχανισμός τόσο σε εφημερίδες, αριστερές και δεξιές, όσο και στο διαδίκτυο.

Δεν μας προκαλεί εντύπωση επίσης ότι επιτέλους έχουν κάτι που τους ενώνει διαφόρων ειδών τύποι με εντελώς αντίθετες προθέσεις. Το πρόβλημα τους είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και βεβαίως η ηγεσία της και στο παρελθόν και τώρα και κτυπώντας την ηγεσία της κτυπούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Δυστυχώς υπάρχουν και κάποια άτομα αφελή, που δεν αντιλαμβάνονται το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται και που όταν θα δουν τον Ιδεολογικό κατήφορο που τους περιμένει, τότε θα είναι αργά…

Διαβάστε σχετικά: Συγχαρητήρια Κύρτσου σε Μητσοτάκη για την “διάσπαση” της Χρυσής Αυγής…  Περί δολοφονίας χαρακτήρα [1] [2]

Για όλους αυτούς, που σήμερα πολεμούν το Κίνημά μας έγραψε στο διαδίκτυο ο Γ.Γ. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ:

Νικόλαος Μιχαλολιάκος@michaloliakosn

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ όλοι οι “πατριώτες”(από επαγγελματίες εκβιαστές μέχρι τοκογλύφοι και μωροφιλόδοξοι δήθεν εθνοσωτήρες) και όσοι φυσικά τόσα χρόνια με μισούσαν φανερά ή κρυφά ΕΝΩΘΗΚΑΝ εναντίον της Χρυσής Αυγής και εναντίον μου. ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ!

Comments Off on Η Χρυσή Αυγή θα συμμετέχει στις προσεχείς εκλογές όποτε και εάν γίνουν

Filed under ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Comments are closed.