Χρυσή Αυγή: Ούτε ένα ευρώ από τους ευρωβουλευτές!

Χρυσή Αυγή: Ούτε ένα ευρώ από τους ευρωβουλευτές!

Τόσο στον έντυπο, όσο και στον ηλεκτρονικό τύπο, δημοσιεύθηκε το παρακάτω το οποίο διαψεύδουμε κατηγορηματικά. Εγράφη συγκεκριμένα το εξής:

“Μετά και την διαγραφή του Αθανάσιου Κωνσταντίνου, η Χρυσή Αυγή έμεινε χωρίς ευρωβουλευτές, με τα οικονομικά της να δέχονται νέο πλήγμα. Χωρίς εκπροσώπηση στην Ευρωβουλή έχει μείνει πλέον η Χρυσή Αυγή, κάτι που αποτελεί πλήγμα για τα οικονομικά του ακροδεξιού κόμματος. Το ακροδεξιό μόρφωμα πλέον δεν έχει κάποιον ευρωβουλευτή, κάτι που μειώνει ακόμα περισσότερο τα έσοδά του, στα οποία στηριζόταν για να προπαγανδίζει την δράση του.

Θυμίζουμε πως μεγάλο μέρος (αν όχι όλος) ο μισθός των ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής πηγαίνει προς ενίσχυση του κόμματος, ενώ έχουν δεσμευτεί τα χρήματα της κρατικής επιχορήγησης.”

Προς αποκατάστασιν της αληθείας η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από τον Ιούνιο του 2019 μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει ως οικονομική ενίσχυση ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ από τα άτομα που εξελέγησαν με το ψηφοδέλτιο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Πράγματι, συνηθίζεται οι ευρωβουλευτές να ενισχύουν τα κόμματά τους, αφού οι ετήσιες απολαβές τους μαζί με διαφόρων ειδών κονδύλια συνολικά ξεπερνούν ίσως και τις 200 χιλιάδες ευρώ! Μάλιστα στην συγκεκριμένη περίπτωση υπήρξε και δέσμευση, η οποία φυσικά δεν τηρήθηκε, των υποψηφίων ευρωβουλευτών σε συνεδρίαση της Κεντρικής μας Επιτροπής.

Απαντώντας λοιπόν στα ψευδή δημοσιεύματα διευκρινίζουμε ότι δεν δεχθήκαμε οικονομικό πλήγμα και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στηρίζεται στους Αγωνιστές της και μόνον!

ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Comments Off on Χρυσή Αυγή: Ούτε ένα ευρώ από τους ευρωβουλευτές!

Filed under ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.