“Άριστοι” απατεώνες “έτρωγαν” καθημερινά τα λεφτά του φαγητού για 4.000 ανύπαρκτα “προσφυγάκια! 2 εκατ. ευρώ η λεία τους!

Ένα ακόμα τερατώδες σκάνδαλο της κυβέρνησης των κλεφτών, απατεώνων, παιδεραστών και λοιπών κακοποιών στοιχείων, έρχεται στο… ημίφως – κι όχι στο φως!

Ένα σκάνδαλο που κάνει την κλεφτουριά του ΠΑΣΟΚ να μοιάζει με… Παρθεναγωγείο, μπροστά στους κλέφτες της Νουδού, που είναι οι μεγαλύτεροι «μαιτρ» του είδους που έχουν περάσει από τον τόπο!

Όπως αποκαλύφθηκε, λοιπόν, πριν τον εμπρησμό του hot spot της Μόριας, υπήρχαν και σιτίζονταν εκεί καθημερινά 12.714 «προσφυγάκια». Μετά τον εμπρησμό, στο νέο hot spot, μετρήθηκαν 8.639 «προσφυγάκια»! Δηλαδή, προκύπτει μια διαφορά που ξεπερνά τις 4.000!

Όταν ρωτήθηκε σχετικά ο Μηταράκης, απάντησε βιαστικά πως «υπήρχαν και περίπου 2000 μετανάστες που έφυγαν από Μυτιλήνη, χωρίς να το δικαιούνται. Περνώντας παρανόμως τον έλεγχο στο καράβι». Πρόκειται για δήλωση καταφανώς ψευδή, που επιχειρεί να κουκουλώσει το σκάνδαλο, καθώς όπως μας πληροφορούν νησιώτες, οι έλεγχοι είναι τέτοιοι που είναι αδύνατον να επιβιβαστεί στο καράβι της γραμμής έστω και ένα «προσφυγάκι» που δεν έχει άδεια μετακίνησης! Πόσω δε… 4.000!

Και βέβαια, αυτοί οι 4.000+ εμφανίζονταν κανονικά στις λίστες σίτισης της Μόριας και καταβάλλονταν χρήματα για τα καθημερινά γεύματά τους, τα οποία έφταναν τα 2 εκατομμύρια ευρώ μηνιαίως! Θα μάθουμε ποτέ ποια λαμόγια της «αριστείας» έτρωγαν τα λεφτά από τον ιδρώτα των Ελλήνων φορολογουμένων; Ποτέ των ποτών, γιατί κινδυνεύει η… δημοκρατία και η… αριστεία τους!

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ

1 Comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

One response to ““Άριστοι” απατεώνες “έτρωγαν” καθημερινά τα λεφτά του φαγητού για 4.000 ανύπαρκτα “προσφυγάκια! 2 εκατ. ευρώ η λεία τους!