Εμπαιγμός των Ελλήνων στα νησιά από την κυβέρνηση των “εθνικοφρόνων”

Δεν έφτανε το εν εξελίξει έγκλημα κατά του έθνους και της ακεραιότητάς του που διαπράττεται στην νευραλγική περιοχή του Έβρου, έχουμε νέες “χαρμόσυνες” ειδήσεις και στον χώρο του Αιγαίου πελάγους!

Στην πρόθεση της γαλάζιας χούντας για την δημιουργία της νέας “ελεγχόμενης” δομής στη Χίο στη θέση Άκρα Παχύ, σε κρατική έκταση, αναφέρθηκε ο υπουργός μετανάστευσης Μηταράκης, προαναγγέλλοντας νέα συζήτηση με τις τοπικές αρχές.

Συνεχίζοντας την κοροϊδία, έκανε λόγο για “επιτυχίες της κυβέρνησης που καθιστούν τις υπερδομές περιττές”, όταν οι εν λόγω “επιτυχίες” είναι ουσιαστικά οι εκατοντάδες μετεγκαταστάσεις δεκάδων χιλιάδων αλλοφύλων λαθρομεταναστών, σε πόλεις και χωριά της ενδοχώρας μας και η παροχή χαρτιών και ασύλου σε ακόμα περισσότερους λαθρομετανάστες και από το 2019 σύμφωνα με επίσημα στοιχεία!

Οι υπαλληλίσκοι της νέας τάξης πραγμάτων, δεν διστάζουν να γκετοποιήσουν πλήρως κάθε ελληνικό κομμάτι των ακριτικών περιοχών σε νησιά και ηπειρωτική Ελλάδα, προσφέροντας πολύτιμες “υπηρεσίες” στον αγαπημένο τους σουλτάνο Ερντογάν. Το κυβερνητικό παραμύθι περί “επιτυχιών” καταρρέει με πάταγο από την σκληρή πραγματικότητα της αυξήσεως των λαθρομεταναστικών δομών πανελλαδικά, αλλά και από τα δημογραφικά στοιχεία που διαρρέουν και αφορούν την πληθυσμιακή σύσταση της χώρας μας σε νομούς και αστικά κέντρα.

1 Comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

One response to “Εμπαιγμός των Ελλήνων στα νησιά από την κυβέρνηση των “εθνικοφρόνων”