ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Ένα νέο περιοδικό ιστορίας κυκλοφορεί και στις σελίδες του διαφημίζει ένα βιβλίο ενός λέει, βραβευμένου μάλιστα, δημοσιογράφου, κάποιου Γιώργου Σαρρή, με τίτλο “ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”. 

Μας ενημερώνει, λοιπόν, το περιοδικό ότι το περί ου ο λόγος βιβλίο, καταγράφει αναλυτικά και με πληρότητα όλα τα τα γνωστά και άγνωστα(;!) πολιτικά εγκλήματα ξεκινώντας από τον κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια και φτάνει έως τον μουσικό Φύσσα! Και πιο συγκεκριμένα σχετικά με τον Φύσσα αναφέρει: “Το “τίμημα” κατά του φασισμού. Τα όσα συνέβησαν, τέλος, εκείνο το φθινοπωρινό βράδυ του 2013 στο Κερατσίνι θα αποτελούσαν την απαρχή ώστε να ξετυλιχθεί το κουβάρι της έκνομης δράσης (ακόμη και) σημαινόντων στελεχών του ακροδεξιού εθνικιστικού κόμματος της Χρυσής Αυγής, που επτά χρόνια αργότερα θα καταδικάζονταν από την Δικαιοσύνη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Το “τίμημα” ήταν η δολοφονία του 34χρονου καλλιτέχνη της ραπ μουσικής Παύλου Φύσσα, ο οποίος αναδείχθηκε σε σύμβολο κατά του φασισμού”.

Το περιοδικό προφανώς αναπαράγει τις απόψεις του συγγραφέα Σαρρή, σε ρόλο Σέρλοκ Χολμς, αφού ανακάλυψε κάτι που ούτε η ίδια η πρόεδρος Λεπενιώτη δεν μπόρεσε να στοιχειοθετήσει ότι δηλαδή καταδικαστήκαμε για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Να ενημερώσουμε, λοιπόν, για όσους δεν το γνωρίζουν ότι δεν υπήρχε καν στο κατηγορητήριο η σύσταση της εγκληματικής οργανώσεως, γεγονός που δείχνει την πολιτική σκοπιμότητα της διώξεως γιατί πως είναι δυνατόν κάποιοι να κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση όταν για αυτήν την εγκληματική οργάνωση και την σύσταση κανένας δεν κατηγορείται! 

Ας μας διαφωτίσει και εμάς λοιπόν, ο δημοσιογράφος πότε και από ποιους συστάθηκε αυτή η εγκληματική οργάνωση και εάν εν τέλει αποσκοπούσε σε οικονομικό προσπορισμό, διαφορετικά θα κληθεί να μας απαντήσει στα δικαστήρια καθώς επίσης και για τον ισχυρισμό του ότι “ακόμη και σημαίνονται στελέχη της Χρυσής Αυγής είχαν έκνομη δράση”! Να κατονομάσει τα “σημαίνονται στελέχη” και να παρουσιάσει με στοιχεία και αποδείξεις τι είδους “έκνομη δράση” είχαν! 

Επειδή η καταδίκη αυτή δεν είναι τελεσίδικη και επειδή υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητος, ως εκ τούτου παραβιάζεται κάθε αρχή Δικαίου επιπροσθέτως αισθάνομαι ότι καταπατούνται βάναυσα τα ανθρώπινα δικαιώματά μου, επιφυλάσσομαι πάντως νόμιμου δικαιώματος μου.

Ελένη Ζαρούλια
τ. Βουλευτής Ελληνικού κοινοβούλιου 

Comments Off on ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.