Παπαγάλος του Μητσοτάκη αποκαλύπτει: ο Βαρδινογιάννης έκανε τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης Μητσοτάκη!

Πως ο ανασχηματισμός «είναι απόφαση που χειρίζεται μόνο ο πρωθυπουργός», μας έλεγαν τις προηγούμενες ημέρες τα παπαγαλάκια της χούντας Μητσοτάκη, αλλά ένα απ’ αυτά δεν κρατήθηκε κι αποκάλυψε πως τον ανασχηματισμό τον έκανε ο… Βαρδής Βαρδινογιάννης, καθώς κάποιοι από τους νέους υπουργούς είναι αχυράνθρωποί του!

Πρόκειται για τον «Μινώταυρο», που σε άρθρο του στην χουντομητσοτακική ιστοσελίδα Liberal αναφέρει τα εξής… όμορφα: 

«Ο Μινώταυρος, πάντως, σας είχε ενημερώσει έγκαιρα για τον κύριο Τάκη και για τη μάχη Βαρδινογιάννη – Λάτση. Ο Β.Β ήθελε στο Προστασίας του Πολίτη τον Τάκη Θεοδωρικάκο και ο Σ.Λ την παραμονή του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη. Κέρδισε, τελικώς ο Β.Β.

Η ουσία, φιλελεύθεροι και φιλελεύθερες μου είναι ότι ο Βαρδής Βαρδινογιάννης, παρά το φιάσκο με τα μπρος πίσω του Ευάγγελου Αποστολάκη, κέρδισε πολλούς πόντους σε αυτή την κυβέρνηση. Και το ερώτημα είναι για ποιόν λόγο να κάνει μια τέτοια συμμαχία ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Εκδοχή πρώτη: Θέλησε να αποκτήσει τη στήριξη ενός μεγάλο μηντιακού ομίλου. Δύο τηλεοπτικά κανάλια έχει ο Όμιλος!

Εκδοχή δεύτερη: Θέλησε να δημιουργήσει ένα αντίπαλο δέος απέναντι στον Όμιλο Μαρινάκη, καθώς ο Κ.Μ δεν νιώθει άνετα με τις «αποκλειστικότητες».

Εκδοχή τρίτη: Θέλησε να «λήξει» την υπόθεση διολίσθησης του ΚΙΝΑΛ προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Όπως είναι γνωστό ο ΒΒ έχει μεγάλη επιρροή στους κύκλους της σημερινής προέδρου του Κινήματος.
Κατά τα λοιπά, αναβλήθηκε και πάλι η είσοδος του Θοδωρή Ρουσόπουλου στην κυβέρνηση. Κρίμα κι άδικο για έναν άνθρωπο που μπορούσε να προσφέρει. Θα μου πείτε ότι θα κτυπούσε άσχημα ένας ακόμη άνθρωπος του ΒΒ. Σωστό κι αυτό…».

Εμείς δε χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτα άλλο! Τα συμπεράσματα δικά σας, για το ποιοι κυβερνούν την Ελλάδα!

Comments Off on Παπαγάλος του Μητσοτάκη αποκαλύπτει: ο Βαρδινογιάννης έκανε τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης Μητσοτάκη!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.