ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ! ΑΛΛΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

Όποιος ζήση με το σπαθί, θα πεθάνη από το σπαθί ! (Γαλλική παροιμία)
Πολλά μπορής να κάνης με μιά ξιφολόγχη, όχι όμως να καθίσης επάνω της! (Μέγας Ναπολέων)
1/ Μαξιμιλιανός ΡΟΒΕΣΠΙΕΡΟΣ.

Ένας δικηγόρος από το Αρράς, μια πόλη της βορείου Γαλλίας, έμεινε στην ιστορία σαν “ο Αδιάφθορος Ροβεσπιέρος “!  Έγινε μια από τις δεσπόζουσες μορφές της  Γαλλικής Επανάστασης , αλλά και εκείνος που Επέβαλλε την εποχή της ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!
Σε λίγο περισσότερο από ένα χρόνο 2.500 άνθρωποι αποκεφαλίστηκαν μόνο στο Παρίσι!
Συνεχές φαινόμενο ήταν οι πάντες να καταδίδουν τους πάντες, μεχρι να τούς καταδώσουν και αυτούς! Κοινή κατάληξη η “γκιλοτίνα” στην πλατεία της Γκρέβ! Την σημερινή πλατεία Δημαρχείου – Απελευθέρωσης .
Τον είχαν βαρεθή μέχρι και πολλοί υποστηρικταί του!
Έτσι, την 8 θερμιδώρ δηλαδή 26 Ιουλίου 1794 ο παντοδύναμος Ροβεσπιέρος μίλησε το μεσημέρι, στήν εθνοσυνέλευση. Ξαναμίλησε το βράδυ.
Την νύκτα οργανώθηκε η λεγόμενη “Επανάσταση της 9 θερμιδώρ “, οπότε ο Ροβεσπιέρος και μερικοί άλλοι συνελήφθησαν!  Τήν 10 θερμιδώρ δηλαδή 28 Ιουλίου 1794 το απόγευμα αποκεφαλίστηκαν ΕΝ ΜΕΣΩ ΟΡΓΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΕΩΣ!
Από την παντοδυναμία στον αποκεφαλισμό είχαν περάση 52 ώρες!!!
2/ Ιωσήφ ΣΤΑΛΙΝ.
Εδώ οι καταστάσεις είναι  συγκεχυμένες, όπως συμβαίνη συχνά στα κομμουνιστικά καθεστώτα!
( Συμβαίνη ήδη και στο τελευταίο σοβιέτ τής ευρώπης, όποιος βρή ποιό είναι θα πάρη δώρο φυστίκια.)
Ο Στάλιν παρά το ότι η υγεία του ήταν άσχημη είχε καταληφθή, όπως φαίνεται, από ιδέες παντοδυναμίας.
Σχεδίαζε να μεταφέρη ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΓΚΟΥΣΚΑ, ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΣΙΒΗΡΊΑΣ !!!
Αυτό ισοδυναμούσε με εξόντωση “εν ψυχρώ”, στην κυριολεξία!
Η συνήθης θερμοκρασία εκεί το χειμώνα ειναι 53 ΥΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ!
ΑΛΛΑ, είχε αγνοήση, λόγω μεγαλομανίας μάλλον,  γιατί βλάξ ΔΕΝ ΗΤΑΝ, ότι το μισό “πρεζίντιουμ” ήταν εβραίοι! Άγνωστον τι σκέφτόταν!
Γεγονός είναι οτι το απόγευμα τής 3 μαρτίου 1953, με επι κεφαλής τον ΚΑΓΚΑΝΟΒΙΤΣ, μέσα στο Κρεμλίνο οι εβραίοι αυτοί, του πέταξαν κατα πρόσωπο τις κομματικές τους ταυτότητες και τον απαρνήθηκαν! Επιχείρησε να τηλεφωνήση στον υπασπιστή του και φρούραρχο. Τον πληροφόρησαν ότι ήδη τον είχαν σκοτώση και ένα τάγμα τακτικού στρατού ήταν έτοιμο να καταλάβη το Κρεμλίνο άν δέν έβγαιναν αμέσως. Έφυγαν αφήνοντας τον σε υπερβολικά άσχημη κατάσταση.
Υπάρχουν δύο εκδοχές… Η πρώτη ότι πέθανε στο διαμέρισμά του στο Κρεμλίνο και η δεύτερη ότι πέθανε σε μία βίλλα στο Κούντσεβο .
(πρόλαβε να φύγη; έχουν λεχθή διάφορες περιγραφές)
Εγώ πάντως γυρίζοντας στις 6 Μαρτίου απο το σχολείο άκουσα στην ελληνική ( !;) εκπομπή της Μόσχας (ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ !) ότι :  “Ου σύντρουφους Στάλιν πέθανε ήρεμα χτές 5 μάρτη 1953 στού Κρεμλίνου, μετά μια ζουή στην υπερεσία τουν εργατούν”
Και αυτός στις 2 μαρτίου ήταν παντοδύναμος, σε 96 ώρες είχε πεθάνη!
3/ Νικολάε ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ.
Εδώ η πτώση του τρομοκράτη είχε ιδιόρρυθμες εξελίξεις..
Άρχισε με μια εξέγερση στην Τιμισοάρα όπου οι λεγόμενες δυνάμεις ασφαλείας σκότωσαν πολλούς πολίτες . Το αποτέλεσμα ήταν να γίνη εξέγερση και στο Βουκουρέστι.
Ενω όλα τα κομμουνιστικά καθεστώτα κατέρρεαν ειρηνικά επειδή οι επικεφαλής τους έβλεπαν ότι το παιχνίδι είχε χαθή, ο Τσαουσέσκου επέμενε να δολοφονεί! Δεν του έφταναν όσοι είχαν πεθάνη από πείνα και αρρώστειες και τα παιδιά που πέθαιναν στα ορφανοτροφεία επειδή οι γονείς τους δεν είχαν  λεφτά να τα συντηρήσουν και φυσικά το κομμουνιστικό καθεστώς αδιαφορούσε!
Πολλοί συνένοχοί του προσποιήθηκαν ότι συντάσσονται με το λαό με αποτέλεσμα να γλυτώσουν και αρκετοί να παραμείνουν στις κρατικές υπηρεσίες.
Στίς 21 δεκ 1989 εμφανίστηκε δημόσια και αποδοκιμάστηκε σφοδρότατα.
Διέφυγε στίς 22 με ελικόπτερο(!) , συνελήφθη όμως και στις 25 δικάστηκε, καταδικαστηκε εις θάνατον και εκτελέσθηκε μαζί με τη γυναίκα του!
 Ασχολούμαι πιό πολύ με αυτόν επειδη είναι ένα παράδειγμα της ΞΕΦΤΙΛΑΣ των λεγομένων “δυτικών”!
Ενώ πέθαινε κόσμος από πείνα  αυτός ήταν το χαιδεμένο παιδί της “δύσης” λόγω της κόντρας του με τους Ρώσους!
Από την ξεφτίλα δεν ξέφυγε η  Ελλάδα και ο Καραμανλής(!!!)
Το 1976 ,όταν ο Καραμανλής περνούσε την εποχή της”σοσιαλμανίας” του, η Ελενα Τσαουσέσκου είχε ορισθή αντεπιστέλλον μέλος ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ! ΞΕΦΤΙΛΑ !!!
Κι αυτόν, πάντως, το …ελικόπτερο δέν τον έσωσε!
Στις 16 δεκεμβρίου ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΕ.
Στις 22 ήταν φυγάς και στις 25 Δεκεμβρίου 1989 ήταν ΝΕΚΡΟΣ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ !
Έρμαιο πολλών ηλιθίων, μισελλήνων και δούλων άλλων μισελήνων, πρόσφορο έδαφος για ολοκληρωτική  κατάκτηση από τους ήδη εγκατεστημένους αλλόθρησκους και αλλόφυλους και εκείνους που αναμένονται προς εγκατάστασιν – αρκεί να κάνουν εμβόλιο – χωρίς κανείς να υπολογίζη πόσους χωράη ο “Ελλαδικός χώρος “, προφανώς όσους έρθουν!
Με κυβερνώντες αναφανδόν υπέρ της πολυπολιτισμικότητος, με την κ. Π.Τ.Δ. να ανακοινώνη ότι θα λύσουν οι αφροασιάτες το δημογραφικό  πρόβλημα της … Ελλάδας !
ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ!
Κατοικούμενη από ενα λαό σε κατάσταση μόνιμου, αριστοτεχνικά καλλιεργούμενου ΤΡΟΜΟΥ για έναν “ΙΟ”, ο οποίος κάνη την συνήθη πορείαν , ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΩΝ , όσο κατασκευασμένος και να είναι!
Υπό τον αληθινό πλέον ΖΥΓΟΝ μιάς ομάδας βαπτισθέντων “ΕΙΔΙΚΩΝ”που παραπάιη μέσα σε αντιφάσεις, και συνεχώς γελοιοποιείται εμφανίζουσα σκοπίμως μισές αλήθειες και ολοκληρωμένα ψέμματα,  προκειμένου να διασπείρη ΤΡΟΜΟΝ και αρνούμενη να αποδεχθή την επιστημονική αλήθεια που εμφανίζουν με εκτυφλωτικό τρόπο άλλοι ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ!
Με  γενικό στόχο, των “ειδικών” να είναι, απλά, Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΜΒΟΛΙΩΝ!
Με ανομολόγητον αλλά κατ’ ουσίαν εμφανή σκοπόν τον ΔΙΧΑΣΜΟ της κοινωνίας, διάλυση της οικογένειας και φιλικών δεσμών μέσω του φόβου τής …μολύνσεως! Και οι ραγιάδες υπακούνε! Σε λίγο μάλλον θα ρουφιανεύουν στενούς συγγενείς τους, επειδή το είπε η τηλεόραση!
 Διαπρεπείς νομομαθείς έχουν αποκαλέση το Σύνταγμα “κουρελού ” και κάθε μέρα προγραμματίζονται μέτρα που θα το εξαφανίσουν τελείως…
ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ, ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ !!!
Πρέπει να είμαστε ήσυχοι όμως ! Κάποια υπουργός μας καθησύχασε λέγοντας ότι θα προαγάγει την Διαφορετικότητα ! Ηρεμήσαμε τώρα!
 ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΙΣ “ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ” ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΩΡΗ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ!
( Μάλλον κανένας από όποιους αναμασσούν αυτούς τους όρους δεν ξέρει τι σημαίνουν!)
Και ο λαός των ραγιάδων σκύβη ακόμη χαμηλότερα και ανέχεται τα πάντα ! Εκεί κατάντησε!
 Κάτω από τέτοιες συνθήκες το μέλλον προδιαγράφεται τραγικό!
Πόσο να αντέξη η Ελλάδα;
Υπάρχη άραγε ακόμα Ελπίδα; Ποιός ξέρει ;
ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΦΤΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΕΙΛΙΣΗ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ !!!
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΚΑΘΙΣΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΞΙΦΟΛΟΓΧΗ, ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΘΗ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ !
 Και , κανείς να μην ξεχνάη !
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΏ !
Κώστας Παπαδημητρίου

Comments Off on ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ! ΑΛΛΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

Filed under ΙΣΤΟΡΙΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Comments are closed.