Η “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” και πάλι κοντά σας στο διαδίκτυο

Σας καλώς ορίζουμε στην νέα μας διαδικτυακή σελίδα, για να μαθαίνετε την Αλήθεια και για να συνεχίσουμε μαζί τον υπέροχο πολιτικό Αγώνα για Ελλάδα και Ελευθερία! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ!

Ένας χρόνος από την άδικη απόφαση της 7ης Οκτωβρίου 2020 και παρά τις φυλακίσεις των στελεχών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και του Ιδρυτή της Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ, τις τελετές θανάτου του Κινήματος, την πτώση της επίσημης ιστοσελίδας καθ’ υπόδειξη των μυστικών υπηρεσιών και την απαγόρευση έστω και της αναφοράς του ονόματός της από τα πλέον πειθήνια όργανα του συστήματος, τα καλοπληρωμένα ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ, το μοναδικό πραγματικό ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ Κίνημα, στέκει ολόρθο απέναντι σε όλους αυτούς που επιβουλεύονται το παρόν και προδιαγράφουν καταστροφικό το μέλλον των ΕΛΛΗΝΩΝ.

Το γεγονός αυτό έχει θορυβήσει σύσσωμη την κυβέρνηση και τους σιωπηλούς συνοδειπόρους της, οι οποίοι προσπαθούν με προβοκάτσια και λάσπη να ανακόψουν την ανοδική της πορεία.
Καλούμε όλους τους Έλληνες να κλείσουν τα αυτιά τους στους πληρωμένους κονδυλοφόρους και να ενημερώνονται αποκλειστικά από την επίσημη ιστοσελίδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, www.xrisiavgi.com , η οποία από σήμερα είναι ξανά προσβάσιμη στο διαδίκτυο.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΩ!

Comments Off on Η “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” και πάλι κοντά σας στο διαδίκτυο

Filed under ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.