Παραμονή Πρωτοχρονιάς : η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των αστέγων Ελλήνων

Παραμονή Πρωτοχρονιάς για το έτος 2022 και όλων η σκέψη και η προσοχή στρέφεται στα αγαπημένα τους πρόσωπα και στις οικογένειες τους. Για ακόμη μία Παραμονή Πρωτοχρονιάς η οικογένεια της Χρυσής Αυγής έχει μακριά της τα δικά της αγαπημένα πρόσωπα και δίνει τον Πολιτικό Αγώνα για την Δικαίωση και την Απελευθέρωσή τους.

Ως Πολιτικό και Κοινωνικό Κίνημα, δεν θα μπορούσαμε αυτές τις ημέρες να λησμονήσουμε τους αναξιοπαθούντες Έλληνες και τις Ελληνίδες που φυτοζωούν άστεγοι και χωρίς καμία κρατική πρόνοια στους δρόμους και τα σοκάκια των Αθηνών, προσπαθώντας να ζεσταθούν και να τραφούν στη σκιά ενός ανάλγητου κράτους.
Γι αυτό τον λόγο, κλιμάκιο Συναγωνιστών του Λαϊκού Συνδέσμου έδωσε το παρών την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο κέντρο των Αθηνών και στα στενά της πολύπαθης πρωτεύουσας, ώστε να μοιράσει λίγες μερίδες φαγητού στους άστεγους Συμπατριώτες μας και να τους δώσει ένα μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.
Οι Έλληνες που έχουν μείνει κυριολεκτικά αβοήθητοι στο έλεος των πεζοδρομίων, εξέφρασαν με αξιοπρέπεια τις ευχαριστίες τους και μας δήλωσαν αυτό το οποίο είναι -δυστυχώς- μια μεγάλη αλήθεια : ότι η Χρυσή Αυγή είναι η ΜΟΝΗ πολιτική δύναμη από την οποία έχουν λάβει έμπρακτη και ανιδιοτελή βοήθεια, είτε είναι εντός του Κοινοβουλίου είτε είναι άδικα διωκόμενη από ένα ολόκληρο πολιτικό σύστημα.
Δική μας υπόσχεση είναι ότι ανεξάρτητα από τις αντικειμενικές δυσκολίες, θα είμαστε δίπλα σε όλους τους Έλληνες με ότι μέσα διαθέτουμε.
Ζήτω το Έθνος

Comments Off on Παραμονή Πρωτοχρονιάς : η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των αστέγων Ελλήνων

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.