Πλήρες το ξεβράκωμα της… ανυπότακτης αριστεράς!

Όπως είναι γνωστό, το βράδυ της Κυριακής ο… ανυπότακτος αριστερός Μελανσόν πέταξε τις μάσκες, ζητώντας από τους ψηφοφόρους του –και μάλιστα… τρεις συνεχόμενες φορές, προφανώς για να το… εμπεδώσουν!- να μην δώσουν «ούτε μια ψήφο στην Λεπέν», στηρίζοντας εμμέσως πλην σαφώς την υπερψήφιση του «προέδρου των πλουσίων» (όπως τον είχε αποκαλέσει…) Μακρόν.

Σα να μην έφτανε αυτό, ο… ανυπότακτος σοφίστηκε  ένα κάλεσμα στους ψηφοφόρους του να εκφράσουν τις θέσεις τους για τον δεύτερο γύρο μέσω της κομματικής πλατφόρμας Action Populaire. Οι επιλογές ήταν τρείς: ψήφος στον Μακρόν, λευκό ή αποχή, ενώ η Λεπέν δεν προσφερόταν καν ως επιλογή. Προφανής η χειραγώγηση για υπερψήφιση του Μακρόν…

Επιπροσθέτως, οι «δικαιωματάκηδες» της αριστεράς και της… προόδου, πραγματοποίησαν εχθές το απόγευμα συγκεντρώσεις κατά της Λεπέν σε 30 πόλεις της Γαλλίας, αναμασώντας τα γνωστά περί «φασισμού» και «ακροδεξιάς», για να δημιουργήσουν πολωτικό κλίμα και να χειραγωγήσουν τους αντισυστημικούς ψηφοφόρους που στον πρώτο γύρο επέλεξαν κάποιο κόμμα της αριστεράς, να ψηφίσουν στον δεύτερο γύρο Μακρόν!

Αυτά τα ολίγα και τέρμα το παραμύθι της ύπαρξης «αντισυστημικής» αριστεράς! Πραγματικά αντισυστημικά, είναι μόνον τα Λαϊκά Εθνικιστικά Κινήματα!

 

πηγή

Comments Off on Πλήρες το ξεβράκωμα της… ανυπότακτης αριστεράς!

Filed under Διεθνή, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.