Ουρανία Μιχαλολιάκου στο Δ.Σ. Αθηνών: Ψήφισμα καταδίκης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κάνατε, για τον βιαστή ανηλίκων ΣΙΩΠΗ… (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηνών, η ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Ουρανία Μιχαλολιάκου, την οποία και είχαν αποπέμψει από τις συνεδριάσεις για μεγάλο διάστημα, έλαβε τον λόγο και στηλίτευσε την επιλεκτική ευαισθησία και τα δύο μέτρα και δύο σταθμά που έχουν κρατήσει οι διοικούντες τον Δήμο της Αθήνας σχετικά με σωρεία πολιτικών ζητημάτων. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως λίγες ημέρες πριν από την πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση στην δίκη της Χρυσής Αυγής, το Δημοτικό Συμβούλιο είχε αφιερώσει μια ολόκληρη συνεδρίαση με σκοπό να επιδώσει ψήφισμα υπέρ της καταδίκης για την τότε επικείμενη απόφαση, μία πράξη που καταφανώς αποτελούσε ωμή παρέμβαση στην δικαιοσύνη. Σήμερα και ύστερα από την αναστολή στον καταδικασθέντα για βιασμούς Λιγνάδη, δεν είδαμε καμία βαρύγδουπη θεσμική αντίδραση και κανένα ψήφισμα εναντίωσης σε αυτή την απόφαση, που αποτελεί χαστούκι στα αθώα θύματα που υπέστησαν τις πράξεις του. Η επιλεκτική ευαισθησία και η απόπειρα συγκάληψης της αναστολής στον Λιγνάδη έχει ήδη πυροδοτήσει κύμα αντίδρασης στον Ελληνικό Λαό και δεν πρόκειται να ξεχαστεί παρά την σιγή ιχθύος του συστήματος !       

Comments Off on Ουρανία Μιχαλολιάκου στο Δ.Σ. Αθηνών: Ψήφισμα καταδίκης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κάνατε, για τον βιαστή ανηλίκων ΣΙΩΠΗ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.