“Νόμος και τάξη” επί Νέας Δημοκρατίας: μπαγκλαντεσιανοί σφάζονται μεταξύ τους στην Κυψέλη

Μια ακόμα στυγνή δολοφονία σημειώθηκε στην περιοχή της Κυψέλης στην Αθήνα (που είναι γεμάτη εισβολείς από Ασία και Αφρική…) από 37χρονο Μπαγκλαντεσιανό προς μια 36χρονη ομοεθνή του. Ο λόγος της δολοφονίας αφορά οικονομικές διαφορές σύμφωνα με πληροφορίες της ασφάλειας. Ο δράστης κατακρεούργησε το θύμα και συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές εντός ολίγων ωρών.

Τα χθαμαλά κριτήρια της ανθρώπινης ζωής των εισβολέων λαθρομεταναστών αντιπροσωπεύονται απόλυτα από τις καθημερινές βιαιοπραγίες τους (τα λεγόμενα «μεμονωμένα περιστατικά»!) για ευτελή οικονομικά ποσά. Γεμάτα τα αστυνομικά δελτία από τα εγκλήματά τους και πλήρεις οι ελληνικές φυλακές από μετανάστες ποινικούς, όμως ο κομμουνιστής υπουργός προστασίας του πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος επαίρεται για την (ανύπαρκτη) τάξη και ασφάλεια που δήθεν επικρατεί στην πρωτεύουσα!

Για το καθεστώς φυσικά, δεν υπάρχει πιο μεγάλη απειλή από τον Λαϊκό Σύνδεσμο, τον οποίον φρόντισαν να φυλακίσουν μέσα από μια πρωτοφανή πολιτική σκευωρία. Διότι προτεραιότητα των πολιτικάντηδων δεν αποτελεί η ασφάλεια των Ελλήνων αλλά η διαιώνιση της εξουσίας τους και η προστασία της μιαρής πολιτικής τους ύπαρξης. Συνεπώς δεν μένει χρόνος, ούτε βέβαια υπάρχει και η βούληση αντιμετώπισης της γκετοποίησης του κέντρου των Αθηνών και όχι μόνο, που θα έρθει μόνο μέσα από την απέλαση όλων των αλλοφύλων από την χώρα μας προς τις χώρες καταγωγής τους.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δ.

πηγή

Comments Off on “Νόμος και τάξη” επί Νέας Δημοκρατίας: μπαγκλαντεσιανοί σφάζονται μεταξύ τους στην Κυψέλη

Filed under ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Comments are closed.