Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Ακόμη περιμένω αυτούς που θα ξεπεράσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

http://www.nmichaloliakos.gr

 

Από της Πτώσεως της Πόλεως, Μοιρολογάτε Εθνικώς και κάνετε τις δουλίτσες Σας περίφημα Ατομικώς. Από δε της Ελευθερώσεως της Ελλαδούλας, εφορτώσατε τα πάντα στο Χάρτινο αυτό Κοκοράκι και πάλι κάνετε τις δουλίτσες Σας. Δηλαδή: και πάλι και μόνο ΜΠΑΚΑΛΕΥΕΣΘΕ…

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ούτε μία ερώτηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την επί τέσσερα σχεδόν χρόνια ευλαβική εφαρμογή της συμφωνίας των Πρεσπών. Συμφωνία εναντίον της οποίας διαδήλωσαν με πλαστικές περικεφαλαίες και νάιλον σημαιάκια, θυμίζοντας τον στίχο του Διονύση Σαββόπουλου “σημαία από νάιλον υψώνουμε σημαία πλαστική και ο κόσμος δεν έχει τίποτε να χάσει και τίποτε να πει”. Έκλεισε το θέμα για τους “εθνικόφρονες” της πεντάρας, της μίζας και της ρεμούλας. Ούτε ερώτηση και ούτε απάντηση φυσικά και αντ’ αυτού μία ατέλειωτη παραφιλολογία για ητν παρακολούθηση Ανδρουλάκη, την οποία κανείς δεν γνωρίζει για ποιόν σπουδαίο εθνικό λόγο έγινε. Του Ανδρουλάκη, που έλεγαν ότι θα αναστήσει το νεκροζώντανο ΠΑΣΟΚ, αλλά όλα δείχνουν ότι με την πόλωση που θα δημιουργηθεί βαδίζει ολοταχώς για μονοψήφιο ποσοστό στις επόμενες εκλογές στις πρώτες εκλογές και να μοιράζει “μπόνους” ψήφους σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στις δεύτερες.

Αγέρωχος βεβαίως ο πρωθυπουργός Κυριάκος αρνήθηκε συμμαχία με τον άλλο Κυριάκο των κηραλοιφών, ενώ αναφέρθηκε με έπαρση στην περίφημη “Πανεπιστημιακή αστυνομία”, που είναι πλέον ανέκδοτο γιατί πού ακούστηκε “αστυνομία” να την φυλάει αστυνομία; Όπως ακριβώς φυλάγανε τα ΜΑΤ την αστυνομία-ανέκδοτο της ΝΔ.

Κατά τα άλλα όλα καλά… Μοιράζουν λεφτά, έρχεται ανάπτυξη και η χώρα δεν έχει πρόβλημα και όταν δημοσιογράφος έθεσε το θέμα της εγκληματικότητας με τις καθημερινές εκτελέσεις στο κέντρο Αθήνας και Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε συμμορίες κυρίως αλλοδαπών μαφιόζων, ο πρωθυπουργός απήντησε ότι υπερβάλουν και υπέρ προβάλλουν το θέμα τα ΜΜΕ. Και σε όλα αυτά τι να πει ο Τσίπρας, που δεν έχει τίποτε να πει, όντας χειρότερος και από τον χειρότερο;

Η Ελλάδα, η Ρωσσία, η Ουκρανία και ο πόλεμος

Τις τελευταίες ημέρες δέχομαι κριτική για την προσωπική μους τάση και την στάση της Χρυσής Αυγής στο ζήτημα του πολέμου Ρωσσίας-Ουκρανίας. Θα απαντήσω καλοπροαίρετα ξεκαθαρίζοντας κάποια πράγματα.

Πρώτα απ’ όλα σε αυτούς, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι οι Ουκρανοί είναι “φασίστες” και θα έπρεπε να είμαστε με το μέρος τους. Θα έπρεπε να ξέρουν ότι πάνω από κάθε Ιδεολογία είναι το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ και το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ της Ελλάδος ήταν και είναι με την Ρωσσία με εξαίρεση την εποχή του πανσλαβισμού και του κομμουνισμού. Η μοναδική δύναμη ΠΙΣΤΗ, που ενώνει την Ελλάδα με μία μεγάλη διεθνή δύναμη είναι η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και αυτήν εκπροσωπεί η Ρωσσία και όχι οι αμερικανόδουλοι ρασοφόροι. Έπειτα μην ξεχνάτε ποιοι είναι οι σύμμαχοι των Ουκρανών και εχθροί της Ρωσσίας. Είναι όλα τα κοράκια της παγκοσμιοποίησης χωρίς εξαίρεση. Όλοι οι εθνομηδενιστές, όλα τα νεοφιλελεύθερα τρωκτικά στο πλευρό των Ουκρανών και εμείς μαζί τους; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!

Είναι φυσικό οι “εθνικοπατριώτες” που με κατακρίνουν να είναι εναντίον μου που είμαι υπέρ της Ρωσσίας. Θα ήταν εναντίον μου ακόμη και εάν ήμουν υπέρ της Ουκρανίας! Τους έχει γίνει συνήθεια… Τους καταλαβαίνω και τους συμπονώ. Πάντως όποτε διώκεται ένας αριστερός, όλοι οι αριστεροί είναι στο πλευρό του. Αντίθετα όποτε διώκεται ένας ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ όλοι οι “δεξιοί” από “εθνικοσοσιαλιστές” μέχρι “εθνικοφιλελεύθεροι” είναι ΕΝΑΝΤΙΟΝ του. Αυτό δείχνει πολλά…

Επί προσωπικού

Και επειδή το θέμα μοιραία είναι και προσωπικό θέλω να εκφράσω την συμπάθειά μου σε όσους απογοητεύθηκαν γιατί δεν πέθανα στην πρόσφατη πολλή σοβαρή περιπέτεια της υγείας μου και να πω ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε αυτούς που στάθηκαν στο πλευρό μου στην μεγάλη μάχη που κέρδισε με την βοήθεια του ΘΕΟΥ!

Κάνουν ό,τι μπορούν για να ξεχαστεί ότι υπήρχε Μιχαλολιάκος και Χρυσή Αυγή. Τους καταλαβαίνω… Υπομονή! Και ας γνωρίζουν ότι τελικά όλους μας δικαιώνει ή μας καταδικάζει ο χρόνος.

Όταν τον Ιούλιο του 2019 έχασα τις εκλογές για 3.701 ψήφους ΜΟΝΟ, έχοντας απέναντι μου κανάλια, διαδύκτιο, φυλλάδες, Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ, μία 5η φάλαγγα και μία “λευκή απεργία” μέσα στην Χρυσή Αυγή (ΑΛΗΘΕΙΑ πόσοι από τους “ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ” έκαναν μία περιοδεία στην επαρχεία;), τότε λοιπόν, αμέσως μετά τις εκλογές έγραψα στο TWITTER ένα μήνυμα απευθυνόμενος σε αυτούς που με κατέκριναν: “Σε αυτούς που μιλούν για λάθη μου απαντώ: Το μεγαλύτερο λάθος μου ήσασταν ΕΣΕΙΣ”. Και δικαιώθηκα… Σήμερα 4 χρόνια μετά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει επιτύχει έστω και κάτι ελάχιστο έναντι της θύελλας που υπήρξε η Χρυσή Αυγή.

Και μία που μιλάμε για το TWITTER, την ημέρα της καταδίκης μου απήντησα με ένα υπερήφανο Εθνικιστικό μήνυμα. Είχα μέσα σε λίγες ώρες 650.000 επισκέψεις και μετά δεν είχα και δεν έχω λογαριασμό σε αντίθεση με κάποιους άλλους…

Ακόμη περιμένω να μάθω τα μεγάλα  μου λάθη, ακόμη περιμένω αυτούς που θα ξεπεράσουν την Χρυσή Αυγή, αυτούς που θα γίνουν πρωταγωνιστές στο πολιτικό προσκήνιο, που θα γεμίσουν τις λεωφόρους των Αθηνών, της Θεσσαλονίκης και κάθε γωνιά της Ελλάδος με Λάβαρα Εθνικιστικά. Ειλικρινά εύχομαι να συμβεί. Εγώ μαζί με τους Συναγωνιστές μου το επέτυχα και ήταν η μεγάλη ΕΛΠΙΔΑ του Έθνους η Χρυσή Αυγή. Μακάρι η ΕΛΠΙΔΑ να επιστρέψει.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ – ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Comments Off on Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Ακόμη περιμένω αυτούς που θα ξεπεράσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Filed under ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Comments are closed.