Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: “ΤΑ ΝΕΑ”: “Η φυλάκιση της Χρυσής Αυγής ήταν το αποτέλεσμα της καθολικής αντίδρασης του δημοκρατικού κινήματος”.

http://www.nmichaloliakos.gr

 

Και εμείς νομίζαμε ότι ήταν δικαστική απόφαση…

«Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου…»

ΕΖΡΑ ΠΑΟΥΝΤ

Το ομολογούν κυνικά και δεν το κρύβουν! Ότι η φυλάκισή μας σαν “εγκληματικής οργάνωσης”, είναι μία δίωξη πολιτική και όχι το αποτέλεσμα μιας αποφάσεως της Δικαιοσύνης. Η απόφαση της Δικαιοσύνης που είναι για τα πανηγύρια και δεν τεκμηριώνει σε καμία περίπτωση την ενοχή περί “εγκληματικής οργανώσεως” ακολούθησε απλά τις επιθυμίες του κόμματος των πολιτικών κομμάτων από την Νέα Δημοκρατία, που έχανε ψήφους μέχρι τους μπολσεβίκους και τα γνωστά διεθνή λόμπι, που μισούν τους Εθνικιστές.

18 Σεπτεμβρίου του 2022 και στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”, στην σελίδα 61, άρθρο με τίτλο: “Δεν περνάει ο φασισμός(;)”, άρθρο στο οποίο γίνεται μία ανασκόπηση στην κατάσταση στην Ευρώπη και στις εκλογές σε Σουηδία και Ιταλία, αλλά και στο φαινόμενο Τραμπ στις ΗΠΑ. Μέσα σε πλήρη σύγχυση ο αρθρογράφος των “ΝΕΩΝ”, γράφει για διαφαινόμενη ήττα του Πούτιν στην Ουκρανία και είναι να απορεί κανείς εάν έχει την οποιαδήποτε σχέση με την πραγματικότητα ο ισχυρισμός του! Εάν είναι ποτέ δυνατόν η Ουκρανία να νικήσει την Ρωσσία στις πολεμικές επιχειρήσεις, τις οποίες επίτηδες η Ρωσσία για τους δικούς της στρατηγικούς λόγους αφήνει να σέρνονται στον χρόνο, αφού μαζί με αυτές σέρνεται και η οικονομική κρίση στην Ευρώπη ολόκληρη.

Ο αρθρογράφος των “ΝΕΩΝ” θεωρεί ότι λόγω της “χαρισματικής” παρουσίας του Μακρόν απέτυχε να μπει στο Μέγαρο των Ιλισίων η Μαρίν Λεπέν. Που είδε τώρα ότι είναι χαρισματική η προσωπικότητα του Μακρόν αυτό μόνο ο ίδιος το γνωρίζει. Στην συνέχεια παραπονείται για την Σουηδία και την Ιταλία όπου στην μεν πρώτη οι φιλοναζιστές ήρθαν πρώτο κόμμα στην δε δεύτερη το κόμμα της θαυμάστριας του Μουσολίνι, όπως γράφει, έρχεται πρώτο στις δημοσκοπήσεις. Ακολούθως μας συμβουλεύει να μη ξεχνάμε τα αυταρχικά καθεστώτα τύπου Ορμπάν και τα φιλοΠουτινικά κινήματα που έχουν την πολύπλευρη στήριξη του Ρώσσου μονάρχη.

Και μια και αναφερθήκαμε για αυτό, οργίασε η μαύρη προπαγάνδα για τα 300 εκατομμύρια δολάρια που δήθεν έδωσε ο πρόεδρος Πούτιν σε ακραία εθνικιστικά κινήματα της Ευρώπης μεταξύ των οποίων, όπως γράφουν οι συκοφάντες και οι επαγγελματίες λασπολόγοι, και στην Χρυσή Αυγή! Και φυσικά η Χρυσή Αυγή ελέγχθηκε λεπτομερώς και από πάσης απόψεως και είναι αποδεδειγμένο ότι δεν πήρε ούτε μία δεκάρα από κανέναν ξένο. Ορκωτοί λογιστές εξέτασαν με λεπτομέρεια τα οικονομικά του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή και όχι μόνον… Εξετάσανε περισσότερους από εκατό τραπεζικούς λογαριασμούς στελεχών της Χρυσής Αυγής και δεν βρήκανε τίποτε. Για την ιστορία θυμίζουμε ότι όταν έπεσε το Σοβιετικό καθεστώς ο Εισαγγελέας της Μόσχας ζήτησε κάτι εκατομμύρια δολάρια που είχε πάρει το ΚΚΕ από την Σοβιετική Ένωση…, αλλά η υπόθεση νομικά δεν προχώρησε! Την σταμάτησε η Νέα Δημοκρατία που ήταν κυβέρνηση….

Επιστρέφουμε εις τα της Ελλάδος και στον κίνδυνο του “φασισμού” και στο πως αντιμετωπίστηκε αυτός από τους μεγάλους “δημοκράτες”, που εξουσιάζουν την χώρα μας και γράφει χαρακτηριστικά ο αρθρογράφος των “ΝΕΩΝ”:

“Στην χώρα μας η φυλάκιση της ηγεσίας της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή ήταν το αποτέλεσμα της καθολικής αντίδρασης του δημοκρατικού κινήματος. Ωστόσο, ο λαϊκισμός που ανέδειξε το “αβγό του φιδιού” στην τρίτη δύναμη της ελληνικής Βουλής (σ.σ. το “ελληνικής” η εφημερίδα το γράφει με μικρό το “Βουλής” με κεφαλαίο! Τα συμπεράσματα δικά σας…) εξακολουθεί να υφέρπει στην κοινωνία και να εκφράζεται ανοικτά από τις πιο διαφορετικές πλευρές. Καμία επανάπαυση δεν δικαιολογείται στο θέμα αυτό από την στιγμή που οι δυσμενείς οικονομικές συνθήκες οξύνουν τις κοινωνικές ανισότητες.”

Ο τρόπος που κλείνει το απόσπασμα αναφορά στη Χρυσή Αυγή τα λέει όλα! Αφού ομολογεί ότι οι δυσμενείς οικονομικές συνθήκες αυξάνουν τον κίνδυνο για την επιστροφή του Εθνικισμού, που σημαίνει ότι δεν θέλουν να αφήσουν να πεινάσει ο λαός γιατί θα ανέβουν οι Εθνικιστές! Αυτή είναι η μόνη τους έγνοια…

Και όλα αυτά ενώ μία ολόκληρη προπαγάνδα κολοσσιαία με τηλεοπτικούς σταθμούς, κινηματογραφικές ταινίες, βιβλία και απαγορεύσεις βιβλίων και πρόσφατα με τον δαίμονα που λέγεται διαδίκτυο προσπαθούν να εξορκίσουν το κακό, που είναι για αυτούς ο Εθνικισμός, ο οποίος στην Ελλάδα είχε πρόσωπο και όνομα: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Ό,τι και να κάνουν όμως δεν μπορούν να σταματήσουν την ροή των πραγμάτων και κυρίως την διαπίστωση των νέων ότι με το σύστημα με το οποίο επικρατεί σήμερα στον δυτικό κόσμο τα Έθνη και οι Πατρίδες καταστρέφονται. Δεν είναι τυχαίο ότι οι Σουηδοί “νεοναζί”, όπως αποκαλούν το κόμμα των Σουηδών Εθνικιστών, ήλθαν πρώτοι στις ηλικίες των νέων. Αλλά και μία έρευνα στην Μεγάλη Βρετανία έδειξε πολλά. Το 75% των νέων πιστεύει ότι τις αποφάσεις για το κράτος πρέπει να τις παίρνουν ειδικοί και όχι πολιτικοί και επίσης ένα 46% ότι ο στρατός θα κυβερνούσε την χώρα καλύτερα από τους πολιτικούς.

Όσο για την Ιταλία οργίασαν τις τελευταίες ημέρες οι τηλεοπτικοί σταθμοί και τα social media δείχνοντας ένα βίντεο της δεκαετίας του 1990 στο οποίο νεαρή η Τζώρτζια Μελόνι δηλώνει “όλα όσα έκανε ο Μουσολίνι τα έκανε για την Ιταλία. Δεν έχει υπάρξει άλλος πολιτικός όπως αυτός.” Παρ’ όλο το βίντεο, η Τζώρτζια Μελόνι παραμένει πρώτη στις δημοσκοπήσεις και είναι βέβαιον ότι θα κερδίσει τις εκλογές.

Ζούμε στα χρόνια της τυραννίας των λίμπεραλ, του αντιφασισμού, του αντιρατσισμού και της πολιτικής ορθότητας,  μία τυραννία που όλα δείχνουν ότι η προπαγάνδα της βλέπουμε να σπάει τα μούτρα της στην ωμή πραγματικότητα. Αναμένεται ενδιαφέρουσα συνέχεια στις Πατρίδες της Ευρώπης.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ – ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

 

πηγή

Comments Off on Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: “ΤΑ ΝΕΑ”: “Η φυλάκιση της Χρυσής Αυγής ήταν το αποτέλεσμα της καθολικής αντίδρασης του δημοκρατικού κινήματος”.

Filed under ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Comments are closed.