ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ, Η ΠΝΟΗ ΚΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου. 

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η Ελευθερία δεν έρχεται από μόνη της στο διάβα ενός λαού. Χρειάζεται ορμή και πάθος για την κατάκτηση τής Νίκης που εξαφανίζει εμπόδια και κτίζει ανάπτυξη διά των χειρών ζωντανών λαών. Τίποτα δεν χαρίζεται στον κόσμο αυτό. Έναν κόσμο στον οποίο οι γνωστοί τύραννοι τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης με τούς πολιτικούς τους υπαλλήλους αντικαθιστούν ενίοτε τα πολεμικά όπλα με τις περιβαλλοντικές παρεμβάσεις  και τα επιδόματα κοινωνικής αιχμαλωσίας και μετατρέπουν τα κράτη σε Πολιτείες μιας παγκόσμιας φυλακής υπάκουων υπηκόων.  

Στην Ιταλία ο λαός φαίνεται να αντιλαμβάνεται αυτήν την νεοταξική συνομωσία των δήθεν δημοκρατικά ευαίσθητων ανθρωπιστών και αποφάσισε να φερθεί σαν Έθνος με ορμές και πάθος αυτοκυριαρχίας. Αυτή είναι η πρώτη του απόφαση και ψήφισε ως κυβέρνηση την πατριωτική συμμαχία κομμάτων υπό την πρωτοκαθεδρία τού Εθνικιστικού Κινήματος Αδέρφια τής Ιταλίας με Αρχηγό την Τζόρτζια Μελόνι. Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να γίνει πράξη η απόφαση των Ιταλών Πατριωτών.  

 

Τα πάντα στη ζωή είναι ζήτημα θέλησης, πίστης και ασίγαστου πόθου να ταιριάξουν η καρδιά με την λογική. Να λειτουργήσει ο Εθνικισμός ως η φωνή, ο εργάτης και η ασπίδα τού Έθνους. Ο Εθνικισμός είναι ο συνδετικός κρίκος τού λαού μέσα σε πνεύμα ενότητας που καταργεί κοινωνικές τάξεις και τεχνητούς διαχωρισμούς. Και στον καιρό τής παγκοσμιοποίησης που αλλοιώνει και υποτάσσει τα έθνη σε άμορφες μάζες με πλαστές υποχρεώσεις, τα Ζωντανά Έθνη λαμβάνουν το κράτος απόλυτα και ολοκληρωτικά στα χέρια τους υπηρετώντας τα δίκαια τής Φυλής.

 

Στην Πατρίδα μας Ελλάδα οι ελληνόφωνοι πολιτικοί τής αστικής δημοκρατίας έχουν ερημώσει την επαρχία, έχουν γεμίσει με χρέη το λαό, αντικαθιστούν με λαθροεισβολείς τούς Έλληνες, βάζουν την Ελλάδα στο επίκεντρο ενός ξένου πολέμου, οδηγούν τούς Έλληνες στην πείνα και αφήνουν τούς Τούρκους να διεκδικούν την Πατρίδα μας σε χώμα υποτίθεται ελεύθερο. Είδαμε τον υπουργό Ενέργειας να λέει σε συνέντευξη ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε πόλεμο συμβατικό και ενεργειακό με την Ρωσία. Είδαμε Τούρκους βουλευτές, με επικεφαλή τον πρόεδρο τού τουρκικού κοινοβουλίου λόγω τής εκλογής τού νέου παράνομου Τούρκου μουφτή Ξάνθης, να επιθεωρούν τούς δήθεν Τούρκους αδερφούς τους. Και τον Τούρκο υπουργό άμυνας να μάς λέει ότι οι Τούρκοι δικαιούνται να αποβιβαστούν σε ελληνικό νησί ως μέσο δικής τους αυτοάμυνας!

 

Ο ελληνικός λαός πρέπει να πάρει τη ζωή στα χέρια του. Το Λαϊκό Εθνικιστικό μας Κίνημα είναι σαφές. Κανείς διεθνής οργανισμός και κανένας κομματικός εσμός διεθνιστών ελληνόφωνων πολιτικών δεν θα μάς σώσει. Η σωτηρία τού λαού είναι ζήτημα εθνικής βούλησης και όχι παραδόσεως σε ξένες επιδιώξεις. Εθνική ορμή σημαίνει όρεξη και απαίτηση να λαμβάνεις αποφάσεις και να ενεργείς υπηρετώντας την ασφάλεια, την ανάπτυξη και την ισχύ τού δικού σου λαού δίκαια και αποφασιστικά.

 

Να πράττεις Πολιτισμό, Οικονομία και Εθνική Υπεροχή σε όλα τα ελληνικά εδάφη χωρίς ούτε έναν Έλληνα σκλάβο. Να χτίζεις μια μεγαλύτερη Ελλάδα με περισσότερους Έλληνες και παιδικά χαμόγελα. Να κληροδοτείς μια δυνατή Ελλάδα στα παιδιά τής Ελληνικής Φυλής για να την κάνουν ακόμη πιο δυνατή. Κι όλα αυτά ο Ελληνικός Εθνικισμός μας θα τα καταφέρει χτίζοντας την εθνική μας ενότητα με τον Έλληνα να γίνεται αδερφός και συναγωνιστής τού Έλληνα ως ένα Σώμα. Κι έτσι μέσα από την ανατολή τής Χρυσής Αυγής τού Ελληνισμού μας εμείς οι Πιστοί σε Θεό και Ελληνική Φυλή θα αναστήσουμε την Αγία και Μεγάλη Ελλάδα τής καρδιάς μας.    

Comments Off on ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ, Η ΠΝΟΗ ΚΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .

Filed under ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Comments are closed.