48 χρόνια Νέας Δημοκρατίας

Δηλώνω αντινεοδημοκράτης. Ήμουν ένας από τους λίγους, που είδαν με θλίψη τα κεριά στην πλατεία Συντάγματος για την υποδοχή του “εθνάρχη” όταν ο ελληνισμός σφαγιαζόταν στην Κύπρο. 

Τότε που όλοι πίστευαν ότι η Ελλάδα θα σωθεί με τους πολιτικούς, εγώ πίστευα το αντίθετο, σε ηλικία μόλις 17 ετών και νοιώθω δικαιωμένος μετά από σκληρούς πολιτικούς αγώνες με διώξεις, τρομοκρατικές επιθέσεις, ενέδρες θανάτου, φυλακίσεις, μετά από 48 ολόκληρα χρόνια! 

Και είναι η Νέα Δημοκρατία, αυτή που είπε ότι η Κύπρος είναι μακριά και δεν άφησε την Ελλάδα να πολεμήσει όταν ο Τούρκος εξαπέλυσε τον Αττίλα 2. Η Νέα Δημοκρατία, που διέλυσε την Παιδεία και άφησε ασύδοτη την αριστερά να κυριαρχήσει στην πολιτική ζωή του τόπου. Την Νέα Δημοκρατία, που συνέβαλε στην χρεωκοπία της χώρας, που χειροκρότησε την ένταξη στο ευρώ και στα μνημόνια.

Είναι γεγονός ότι στο πέρασμα του χρόνου πολλοί καλοί Έλληνες πατριώτες, που είχαν παρασυρθεί από την Νέα Δημοκρατία εντάχθηκαν στην Χρυσή Αυγή, της οποίας η αγκαλιά είναι ανοικτή για κάθε τίμιο πατριώτη.

Όμως εγώ είμαι υπερήφανος γιατί ποτέ δεν ήμουν και δεν πίστεψα στην Νέα Δημοκρατία.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ – ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

 

πηγή

Comments Off on 48 χρόνια Νέας Δημοκρατίας

Filed under ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Comments are closed.