ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Ολόκληρο το Ελληνικό Έθνος τελεί υπό καθεστώς ομηρείας. Ένας ολόκληρος λαός έχει γίνει υπόδουλος και ραγιάς στην κατοχή ενός κράτους βολεμένων πρακτόρων τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Φτώχεια, εξαθλίωση και πλήρες ξεπούλημα ελληνικών ψυχών και Πατρίδος κατατρώγουν τις ζωές μας και τα θεμέλια τού Ελληνισμού

Οι πολιτικοί αγύρτες τού ψευτορωμέικου και τής ελληνόφωνης νεοταξικής τυραννίας έχουν εγείρει ένα στημένο πολιτικό σκάνδαλο που ακούει στο όνομα των τηλεφωνικών υποκλοπών με σκοπό την επίσπευση των εκλογών και τη συγκρότηση οικουμενικής συγκυβέρνησης όλων των δήθεν διαφωνούντων δημοκρατικών εταίρων. Είναι άλλωστε γνωστό ότι οι πάντες μέσα στο ανθελληνικό καθεστώς παρακολουθούν και παρακολουθούνται, με την αναφορά να φτάνει στα διεθνή αφεντικά που διατάζουν και κυβερνούν μέσω των ελληνόφωνων πολιτικών.

 

Παράλληλα είδαμε την αιχμαλωσία τού περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας στα άγια χώματα τής προσωρινά αλύτρωτης Σμύρνης μας από τούς Τούρκους. Για να ελευθερωθεί κατόπιν με πολιτική παρέμβαση προς τούς Τούρκους συμμάχους των ελληνόφωνων πολιτικών. Και την ίδια στιγμή ετοιμάζεται από τούς Λίβυους αγωγός φυσικού αερίου για την Ελλάδα μας μέσω τής τουρκολιβυκής ΑΟΖ. Αυτοί που ζητούν πάλι ελληνικά εδάφη και ψυχές μέσω των φίλων τους, οι Τούρκοι βαστούν την τροφοδοσία μας σε φυσικό αέριο με έναν και σε λίγο με δύο αγωγούς.

 

Όταν έχεις πολιτικούς που σε εξαθλιώνουν και λαό που διαιρείται και αιχμαλωτίζεται με βολή και όνειρα θερινής νυχτός, τότε οι εχθροί σου απλώς διαβαίνουν το μονοπάτι που εσύ τούς αφήνεις ανοικτό αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ. Μάς ρημάζουν την Πατρίδα, μάς οδηγούν στην φτώχεια, κλέβουν τις ζωές μας και τα όνειρα των παιδιών μας και όμως απορούμε πως φτάσαμε σε αυτήν την κατάσταση.

 

Η ακρίβεια στην αγορά των απολύτως απαραίτητων αγαθών έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Ο μισθός τού ελληνικού νοικοκυριού την μία μέρα λαμβάνεται και σε λίγες μέρες εξαντλείται. Χιλιάδες οικογένειες μένουν χωρίς φαγητό και πουλάνε περιουσιακά τους στοιχεία στα τοκογλυφάδικα που διακινούν χρυσό και άλλα πολύτιμα αντικείμενα. Οι κόποι μιας ολόκληρης ζωής γίνονται καπνός προκειμένου να μην μείνουμε νηστικοί εμείς και πάνω από όλους τα παιδιά μας. Σε ολόκληρες γειτονιές πιο πολλά είναι τα τοκογλυφάδικα παρά τα φαρμακεία. Κι όμως οι τιμές των αγαθών και το κόστος τής ζωής συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία.

 

Η διάλυση τής εθνικής παραγωγικής μηχανής, το ξεπούλημα των εθνικών πόρων και η παράδοση τής χώρας μας στον ξένο παράγοντα, νεοταξικό και λαθραίο, έχουν διαλύσει τα πάντα. Όμως αυτοί που έχουν την κύρια ευθύνη είναι οι προδότες και οι προσκυνημένοι που συντάσσονται με τούς παγκοσμιοποιητές τυράννους και τούς βάρβαρους εχθρούς μας συνολικά, καθώς κι εκείνοι που κραυγάζουν διαμαρτυρόμενοι διεκδικώντας μερίδιο πολιτικό και όχι απελευθέρωση. Τον εχθρό τον ξέρουμε. Αλλά για να τον νικήσουμε πρέπει να καθαρίσουμε τις πλάτες μας από τούς πολιτικούς και θεσμικούς συνεργάτες του.

 

Τα δάκρυα στενάζουν τα σωθικά και την ψυχή μου λατρεμένε και χιλιοπροδομένε ελληνικέ λαέ. Τα μάτια τής κόρης μου και των παιδιών μας μιλάνε ξεκάθαρα. Λευτερώστε μας. Να κάνουμε τα δάκρυα δύναμη ψυχής. Να αποδείξουμε ότι είμαστε Τρανών Προγόνων Ιχνηλάτες στην πράξη. Είμαστε Έλληνες. Τι θωρούμε λοιπόν να μάς κλέβουν Γη και ψωμί; Να δράξουμε το κράτος στα χέρια μας εμείς οι εκφραστές τού Έθνους και τής ελληνικής ψυχής.

 

Εθνικιστές και Πιστός Ελληνισμός στην εξουσία τού κράτους, απαλλαγμένοι από το ψευτορωμέικο. Και ο Εθνικός Στρατός αιχμή τού δόρατος ενάντια στους βαρβάρους. Λαός, Στρατός και Εθνικισμός. Όσοι Πιστοί σε Θεό, Ελληνική Φυλή, Ελληνική Οικογένεια και Ελληνικό Πολιτισμό να δώσουμε τον ασυμβίβαστο αγώνα για την Αγία και Μεγάλη Ελλάδα τής καρδιάς μας που θα ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στα παιδιά τής Ελλάδος. Τα δάκρυα δύναμη και η δύναμη Νίκη για την ανατολή τής Χρυσής Αυγής τού Ελληνισμού μας.

Comments Off on ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Filed under ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.