Ποιος θυμάται τον Στρατούλη;

Ο Στρατούλης είχε κάνει καριέρα υβρίζοντας και συκοφαντώντας την Χρυσή Αυγή με αποκορύφωμα της κραυγές του στο γήπεδο της ΑΕΚ “με σκοτώνει η Χρυσή Αυγή”, όπου καμιά Χρυσή Αυγή δεν υπήρχε και κανένας Στρατούλης δεν έπαθε το παραμικρό. ΄Ηταν της μόδας τότε βλέπετε, αφού ένας ολόκληρος κόσμος από την αριστερά μέχρι την αντεθνική δεξιά της πλουτοκρατίας προσπαθούσαν να σταματήσουν την άνοδο της Χρυσής Αυγής.

Ο Στρατούλης, λοιπόν, παρουσίασε προ ημερών βιβλίο, στο οποίο αναφέρεται στο βράδυ των αποτελεσμάτων του δημοψηφίσματος όταν πρόδωσε ο Τσίπρας την θέληση του Ελληνικού Λαού. Αναφέρει σε αυτό ότι το κλίμα που επικρατούσε στο επιτελείο του Τσίπρα παρ’ όλη την νίκη του 60% του όχι, ήταν κλίμα ήττας και ότι ο ίδιος ο Τσίπρας δήλωσε ότι το όχι στο δημοψήφισμα δεν σήμαινε ρήξη με την τρόικα και ότι η εντολή που δίνει ο Ελληνικός Λαός δεν είναι εντολή ρήξης με την Ευρώπη! Δεν μας τα είχε πει αυτά βεβαίως όταν ψηφίζαμε εμείς οι Χρυσαυγίτες όχι στο δημοψήφισμα και τιμήσαμε αυτό το όχι μέχρι την τελευταία ημέρα που ήμασταν στην βουλή όταν όλοι σερνόντουσαν πίσω και από το μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ και ακολουθούσαν την ακριβώς αντίθετη προς την θέληση του Ελληνικού Λαού πολιτική. Και αυτή η στάση του Τσίπρα ήταν το πισώπλατο μαχαίρωμα σε αυτή την ίδια την θέληση του Ελληνικού λαού, που κουράστηκε πλέον και απελπίστηκε να αγωνίζεται ενάντια στην ξενοκρατία. Και αυτό δυστυχώς το πλήρωσε και η Χρυσή Αυγή που είχε σηκώσει υπερήφανα την σημαία για έναν ανένδοτο αγώνα κατά των μνημονίων. 

Ο αντιμνημονιακός αγώνας που ήταν ένας αγώνας ενάντια στην κυριαρχία των ξένων στην γη μας, ένας αγώνας για εθνική ανεξαρτησία επλήγη καίρια και πολλοί από αυτούς που είχαν πιστέψει ότι με την Χρυσή Αυγή θα μπορέσουν να πολεμήσουν για μια Ελεύθερη Ελλάδα, έχασαν το ηθικό τους.

Όσο για τον Στρατούλη και τους παλαιούς αριστερούς που έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ παρέμειναν απολιθώματα της Ιστορίας και επί πλέον βλάκες, αφού δεν είχαν καταλάβει ότι ο Τσίπρας τους είχε πουλήσει ακόμα και πριν τις εκλογές του 2015! Έπρεπε όμως να κτυπηθεί η Χρυσή Αυγή και προπαντός με μία δολοφονία χαρακτήρα ο επικεφαλής της Μιχαλολιάκος, που δεν είχε καμία διάθεση συμβιβασμού για να καθαρίσουν εντελώς το τοπίο από πιθανές αντιδράσεις και έτσι έστησαν την πολιτική σκευωρία του 2013 με την δολοφονία στο Κερατσίνι, που κρατά μέχρι τις ημέρες μας για να κρατήσουν πίσω την Χρυσή Αυγή και να ανοίξουν τον δρόμο στον ΣΥΡΙΖΑ. Το έχει γράψει άλλωστε και ο καθηγητής Καλύβας, ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν το ανάχωμα στην Χρυσή Αυγή.

 

πηγή

Comments Off on Ποιος θυμάται τον Στρατούλη;

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.