Η υπόθεση Καϊλή και οι ΜΚΟ

Οι μαύρες σακούλες της γαλανομάτας, ξανθιάς από την Θεσσαλονίκη, που έγινε βουλευτίνα και μετά ευρωβουλευτίνα χρησιμοποιώντας την πολιτική σαν πασαρέλα οίκου μόδας, έφεραν στην επιφάνεια ένα μεγάλο ζήτημα. Ζήτημα το οποίο ευθέως προκύπτει από τον Ιταλό Δον Ζουάν επιβήτορα (και με το πολύ αζημίωτο μιλάμε…) Τζώρτζι καθώς και του ευγενούς κυρίου πρώην Ιταλού Ευρωβουλευτού Παντζέρι, οι οποίοι δήλωσαν ότι ήταν απαραίτητες οι ΜΚΟ για να γίνεται το ξέπλυμα του χρήματος από τις μίζες, που ελάμβαναν από τους ευγενείς κυρίους που πριν λίγες δεκαετίες ουρούσαν στην άμμο και τώρα γεμάτοι δολάρια με τις κελεμπίες τους εξαγοράζουν άνετα συνειδήσεις παφουμαρισμένων Ευρωπαίων. Και βεβαίως στην υπόθεση αυτή δεν μπορούσαν να λείπουν οι εφευρέτες της μαφίας Ιταλοί, με πρώτο βιολί καθώς φαίνεται τον κ. Παντζέρι. 

Αφορμής δοθείσης από την δήλωση Παντζέρι και Τζώρτζι για τις ΜΚΟ άρχισαν πάλι να έρχονται στο φως της δημοσιότητος θέματα σχετικά με τα οικονομικά των ΜΚΟ, που δρουν στην Ελλάδα και οι οποίες έχουν διαχειριστεί πολλά εκατομμύρια ευρώ. Σχετική είναι και η δήλωση που είχε γίνει πριν δύο σχεδόν χρόνια από τον Μηταράκη που έλεγε ότι θα εξεταστούν τα πάντα, θα γίνει μητρώο των ΜΚΟ και δεν έγινε τίποτε… 

Μην περιμένετε να γίνει τίποτε με τις ΜΚΟ. Οι ΜΚΟ είναι υπερκυβέρνηση γιατί προωθεί τα σχέδια του μεγάλου αφέντη για την παγκοσμιοποίηση και εις ό,τι αφορά την Ελλάδα δεν είναι υπόθεση των “επαγγελματιών αντιρατσιστών”, αλλά επιτήδειων απατεώνων, που λεηλατούν το δημόσιο χρήμα και ανήκουν σε όλες τις παρατάξεις του λεγόμενου δημοκρατικού τόξου, που ήθελε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην φυλακή, ανάμεσά τους και στενοί συγγενείς κορυφαίων παραγόντων της κυβερνήσεως.

πηγή

Comments Off on Η υπόθεση Καϊλή και οι ΜΚΟ

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.