Η ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ 

…που δεν θέλουν να τελειώσει ποτέ για να κρατάνε όμηρους τους Εθνικιστές!

Άρθρο με τίτλο “Ευθύνες των δικαστών” έγραψε στην “Καθημερινή” η Ιωάννα Μάνδρου πρωταγωνίστρια στην λάσπη κατά της Χρυσής Αυγής, που δημιούργησε το κλίμα για μία πέρα για πέρα ΑΔΙΚΗ καταδίκη.

Το άρθρο αναφέρεται στις πάμπολλες καταδίκες της Ελλάδος για την παραβίαση της βασικής αρχής του κράτους δικαίου για γρήγορη απονομή δικαιοσύνης. Αναφερόμενη μάλιστα στην δίκη της Χρυσής Αυγής γράφει:

“η εκδίκαση σημαντικών υποθέσεων να χρονίζει και να έχουμε φθάσει σε ρεκόρ, ντροπιαστικό για ένα κράτος δικαίου, καθώς η δίκη της Χ.Α. σε πρώτο βαθμό κράτησε 5,5 χρόνια!”

Και η ντροπή με την δίκη της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται. Είμαστε ήδη στο 2023, έχουν περάσει ήδη 10 χρόνια(!) από το 2013 που ξεκίνησε η υπόθεση και το Εφετείο δεν έχει καλά-καλά αρχίσει.

Δεν τολμάει να γράψει η Ιωάννα Μάνδρου ότι οι καθυστερήσεις είναι ΣΚΟΠΙΜΕΣ και δεν οφείλονται σε “έλλειψη υλικοτεχνικής υποδομής”. Άλλες “καθυστερήσεις” γίνονται σκόπιμα για ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ όπως στην περίπτωση της SIEMENS-Χριστοφοράκου και άλλες για να κρατούν όμηρους τους κατηγορούμενους όπως στην δίκη της Χρυσής Αυγής.

Και δεν ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ η Ιωάννα Μάνδρου να ομιλεί για τις “καθυστερήσεις” στην δίκη της Χρυσής Αυγής γιατί ήταν παρούσα και έζησε τις ατέλειωτες ΔΙΑΚΟΠΕΣ από το δικαστήριο και τις συνεδριάσεις της μίας ώρας και μετά διακοπή και γινόντουσαν συνεχώς. Να μην μιλήσουμε για τις διακοπές για ημέρες στην διάρκεια καταθέσεων των μαρτύρων κατηγορίας όταν τους έφερνε σε δύσκολη θέση η υπεράσπιση της Χρυσής Αυγής.  

Ναι είναι ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ η διαδικασία της δίκης της Χρυσής Αυγής και η ντροπή αυτή ανήκει σε πολλούς και σε δικαστές, αλλά και σε δημοσιογράφους.

 

πηγή

Comments Off on Η ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ 

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.