Πάνω από 150.000 λαθρομετανάστες μπούκαραν στη χώρα των “σφραγισμένων συνόρων” του Μητσοτάκη!

Πως η κυβέρνηση της ΝΔ έχει… «σφραγίσει» τα σύνορα κι έχει περιορίσει κατά πολύ την λαθρομετανάστευση, καυχώνται ο Μητσοτάκης, οι υπουργάρες, τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια και οι «ακροδεξιοί» κομματάρχες του.

Πράγματι, στα επίσημα στοιχεία της Αστυνομίας, του Λιμενικού και του υπουργείου Μετανάστευσης, οι αφίξεις λαθρομεταναστών εμφανίζονται αισθητά μειωμένες τα τελευταία τριάμισι χρόνια. Αλλά, «το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται», που λέει κι ο λαός μας…

Το «λάθος» να εμφανίσει –και μάλιστα στον ίδιο πίνακα- τα στοιχεία των αφίξεων λαθρομεταναστών και των αιτημάτων ασύλου, έκανε το αρμόδιο υπουργείο – Μετανάστευσης και Ασύλου. Απ’ αυτά, προκύπτει τεράστια διαφορά στις καταγεγραμμένες αφίξεις λαθρομεταναστών και τα υποβληθέντα αιτήματα ασύλου. Αν εξαιρέσουμε το 2019, όπου υπάρχει -σε μεγάλο βαθμό- ισορροπία αφίξεων και αιτημάτων ασύλου, τα επόμενα χρόνια σε κάθε μία άφιξη αντιστοιχούν περίπου… τρία αιτήματα ασύλου!!!

Και βέβαια, δεν πρόκειται για κάποιο… μυστήριο. Τα επιπλέον των καταγεγραμμένων αφίξεων αιτήματα ασύλου, προέρχονται προφανώς από τους λαθρομετανάστες που εισέβαλλαν στη χώρα των δήθεν «σφραγισμένων συνόρων» χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και να καταγραφούν και που υπέβαλλαν αίτηση ασύλου εκ των υστέρων.

Άρα, εφόσον από τον Αύγουστο του 2019 (η ΝΔ έγινε κυβέρνηση στις 8 Ιουλίου) μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022 κατετέθησαν συνολικά 147.221 αιτήματα ασύλου, αυτός είναι και ο πραγματικός αριθμός των λαθρομεταναστών που εισέβαλλαν στην χώρα το παραπάνω χρονικό διάστημα!

Κι αν σ’ αυτούς προσθέσουμε και κάποιους λίγους που δεν εντοπίστηκαν και δεν καταγράφηκαν και που απαξιούν να υποβάλλουν αίτημα ασύλου, ο πραγματικός αριθμός των νέων λαθρομεταναστών τα τριάμισι αυτά χρόνια της Μητσοτακοκρατίας, σίγουρα υπερβαίνει τις 150.000!

Τόσοι μπουκάριζαν και επί ΣΥΡΙΖΑ, Άρα, ΣΥΡΙΖΑ των «ανοιχτών συνόρων» και ΝΔ των δήθεν «σφραγισμένων συνόρων», ίδια γεύση!

 A.B.

 

πηγή

Comments Off on Πάνω από 150.000 λαθρομετανάστες μπούκαραν στη χώρα των “σφραγισμένων συνόρων” του Μητσοτάκη!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.