Ρωσσικοί πύραυλοι κτύπησαν αμερικανικούς στόχους στην Ουκρανία

Σύμφωνα με πηγές των μυστικών υπηρεσιών της Ρωσσίας κτυπήθηκαν τις περασμένες ημέρες στόχοι στο Κίεβο, στους οποίους υπήρχαν αποθήκες πυρομαχικών καθώς και αμερικανοί στρατιωτικοί σύμβουλοι. Το πυραυλικό κτύπημα έπληξε κέντρα ελέγχου καθώς και συστήματα αεράμυνας της Ουκρανίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στους νεκρούς υπήρχαν και αξιωματικοί των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων και αυτό αφ’ ενός μεν κλιμακώνει την ένταση, αφ’ έτερου αποδεικνύει την άμεση εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο. Ο ανώτατος διοικητής των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας ανακοίνωσε ότι εκτοξεύτηκαν κατά της Ουκρανίας 81 συνολικά πύραυλοι, ενώ ο υπουργός ενεργείας δήλωσε ότι η ρωσσική επίθεση κατέστρεψε τρεις θερμοηλεκτρικούς σταθμούς δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στο ηλεκτρικό δίκτυο. Όλα δείχνουν πως η Αμερική δεν είναι διατεθειμένη να επιδιώξει μία ειρηνική λύση στον πόλεμο Ρωσσίας Ουκρανίας και αυτό σίγουρα θα πλήξει κυρίως την Ευρώπη και όχι τις ΗΠΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αποκαλύφθηκε ότι η τρομοκρατική επίθεση εναντίον τμήματος του αγωγού Nord Stream έγινε από Ουκρανούς και αυτό έπληξε όχι μόνον την Ρωσσία, αλλά και την Γερμανία, την Γερμανία η οποία ακολουθώντας μία εντελώς αμερικανόδουλη πολιτική όχι μόνον δεν αντιδρά, αλλά στέλνει και όπλα στην Ουκρανία.

 

πηγή

Comments Off on Ρωσσικοί πύραυλοι κτύπησαν αμερικανικούς στόχους στην Ουκρανία

Filed under Διεθνή

Comments are closed.