Ένα δισεκατομμύριο διακόσια εκατομμύρια οι λαθρομετανάστες μέχρι το 2050

Σύμφωνα με υπολογισμούς του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ εκτιμάται ότι θα μεταναστεύσουν, λαθραία φυσικά κανένας δεν τους καλεί, από την Ασία και την Αφρική μέχρι το 2050 1.200.000.000 άτομα, τα οποία προς τα που θα πορευτούν; Προς την Ευρώπη φυσικά, της οποίας ο συνολικός πληθυσμός δεν είναι ούτε ο μισός από όσους πρόκειται να μεταναστεύσουν, που σημαίνει ότι εάν δεν γίνει κάτι, εάν δεν αλλάξει πολιτική η Ευρώπη, δημογραφικά θα πεθάνει!

Και για την Ευρώπη από που περνάνε για να πάνε; Από Ελλάδα κατά πρώτο λόγο και από Ιταλία κατά δεύτερο. Και τι κάνει η Ν.Δ. και ο ΣΥΡΙΖΑ, που εξουσιάζουν τον τόπο για να σταματήσουν το ανθρώπινο κοπάδι, που σαν πλημμύρα έρχεται να αλλάξει την εθνική ταυτότητα της Πατρίδας μας; Όχι μόνον δεν κάνουν τίποτε, αλλά καλλιεργούν έναν αλλοπρόσαλο “αντιρατσιστικό” εθνομηδενισμό που οδηγεί τους Έλληνες στις επόμενες δεκαετίες να είναι είδος υπό εξαφάνιση όπως οι χελώνες καρέτα-καρέτα… Όσο για την Ν.Δ., που έλεγαν κάποιοι καραγκιόζηδες, που τους ψήφισαν κάποιοι μεγαλύτεροι καραγκιόζηδες, που κάποτε ψήφιζαν Χρυσή Αυγή, που έλεγε ότι θα διώξει τους λαθρομετανάστες, τους πληροφορούμε ότι ένα από τα νομοσχέδια που φέρνει στην βουλή ο Μητσοτάκης πριν την κλείσει λόγω εκλογών, είναι ο νέος κώδικας μετανάστευσης. Σύμφωνα με αυτόν οι ασυνόδευτοι ανήλικοι λαθρομετανάστες, που θα βρεθούν στην χώρα μας, εφ’ όσον έχουν συμπληρώσει τρία χρόνια σε ένα σχολείο, θα μπορούν να παραμένουν στην χώρα και να γίνονται Έλληνες πολίτες! Συγκεκριμένα ο Μητσοτάκης δήλωσε: 

“Τα ασυνόδευτα ανήλικα αυτοδικαίως όταν συμπληρώνουν το 18ο έτος θα πρέπει εφ’ όσον έχουν συμπληρώσει τρία χρόνια εκπαίδευσης, να μπορούν να παραμένουν στην χώρα μας και να ενταχθούν στην Ελληνική κοινωνία”.

 

πηγή

Comments Off on Ένα δισεκατομμύριο διακόσια εκατομμύρια οι λαθρομετανάστες μέχρι το 2050

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.