Η Βρετανία θα παραδώσει βλήματα απεμπλουτισμένου ουρανίου στην Ουκρανία! Πούτιν: Θα απαντήσουμε!

Την ίδια ώρα που το βαθύ κράτος στις ΗΠΑ προσπαθεί με κάθε τρόπο να εμποδίσει την συμμετοχή στις προσεχείς εκλογές του Ντόναλντ Τραμπ, που επί των ημερών του είχαμε μία ειρηνική κατάσταση γενικά στον κόσμο, ο Μπάιντεν προσπαθεί να κλιμακώσει την κρίση με την Ρωσσία σε επικίνδυνο σημείο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αντίπαλος του Τράμπ Ρεπουμπλικάνος κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον Ντε Σάντις πήρε θέση εναντίον του εισαγγελέα που κινείται κατά του Τραμπ και τον κατήγγειλε σαν εγκάθετο του Τζωρτζ Σόρος, του Τζωρτζ Σορός που μη ξεχνάμε ήταν και ο πρωταγωνιστής των πιέσεων στην κυβέρνηση του προτεκτοράτου Ελλαδιστάν για την δίωξη της Χρυσής Αυγής. 

Ο Μπάιντεν κλιμακώνει την σύγκρουση με την Ρωσσία αγνοώντας το γεγονός ότι από την Μόσχα ο Κινέζος ηγέτης είναι στο πλευρό του Πούτιν και ενώ στην Αμερική υπάρχει σοβαρή τραπεζική κρίση, η οποία έχει κοστίσει μέχρι σήμερα 600 δισεκατομμύρια δολάρια και αναμένεται δυστυχώς να έλθει στην Ευρώπη. 

Όπως έγινε γνωστό λοιπόν βρετανικές αρχές θα προμηθεύσουν την Ουκρανία εκτός των 28 αρμάτων μάχης Challenger 2 και με πυρομαχικά που περιέχουν απεμπλουτισμένο ουράνιο και έχουν αυξημένη αποτελεσματικότητα στην καταστροφή τεθωρακισμένων οχημάτων, όπως προκύπτει από γραπτή απάντηση της αναπληρώτριας υπουργού Άμυνας, Άναμπελ Γκόλντι, σε ερώτηση ενός μέλους της Βουλής των Λόρδων, Raymond Jolliffe. Η χρησιμοποίηση βλημάτων με απεμπλουτισμένο ουράνιο είναι ένα πρώτο βήμα για έναν τρόπο τινά πυρηνικό πόλεμο και κανείς δεν ξέρει πόσο σκληρή θα είναι η απάντηση της Ρωσσίας. 

«Η Ρωσία θα αναγκαστεί να αντιδράσει αν η συλλογική Δύση αρχίσει να χρησιμοποιεί όπλα με πυρηνικό στοιχείο» δήλωσε, σύμφωνα με το Ria Novosti, ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν μετά τις ρωσο-κινεζικές συνομιλίες, με αφορμή την βρετανική αναφορά ότι μαζί με τα άρματα θα παραδοθούν και πυρομαχικά απεμπλουτισμένου ουρανίου, αλλά το μεγάλο ερώτημα είναι ποια θα είναι αυτή η απάντηση.

Μήπως η ανθρωπότητα, λοιπόν, μετά την αναδιάταξη το “reset” του κορωνοϊού ευρίσκεται λίγο πριν από έναν παγκόσμιο πόλεμο που θα αλλάξει την ανθρωπότητα; 

 

πηγή

Comments Off on Η Βρετανία θα παραδώσει βλήματα απεμπλουτισμένου ουρανίου στην Ουκρανία! Πούτιν: Θα απαντήσουμε!

Filed under Διεθνή

Comments are closed.