Αμερικανός καθηγητής εκτιμά ότι η Ρωσία θα νικήσει στην Ουκρανία

Ο Szymanski ειδικός στον διαστημικό πόλεμο αναλύει τα πλεονεκτήματα των Ρώσων στον πόλεμο της Ουκρανίας και εκτιμά πως τελικά θα νικήσει

Βέβαιος για τη νίκη της Ρωσίας στην ειδική επιχείρηση της Ουκρανίας εμφανίζεται ο γνωστός καθηγητής του Carnegie Mellon University και ειδικός στον διαστημικό πόλεμο, Paul Szymanski.

Ο Szymanski, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον στρατό των ΗΠΑ τόνισε πως παρά τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει η Ρωσία με τα χτυπήματα υψηλής ακριβείας, θα επικρατήσει τελικά στην Ουκρανία κυρίως για δύο λόγους. 

«Η Ρωσία έχει γίνει αρκετά καλή στη χρήση drones στο πεδίο της μάχης και το μεγάλο πλεονέκτημά της είναι στο πυροβολικό. 

Αυτό σημαίνει ότι η Ρωσία θα κερδίσει τελικά», δήλωσε στους Eurasian Times. 

Ερωτηθείς για τις όποιες δυσλειτουργίες παρουσιάζουν οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις στη χρήση των δορυφόρων ο καθηγητής είναι κάθετος.

«Πιθανώς οι δορυφόροι δεν έχουν επαρκή χρόνο άμεσης στόχευσης κινούμενων επίγειων συστημάτων αλλά τα drones έχουν», σημειώνει αφοπλιστικά.

Σύμφωνα με τους Eurasian Times η Ρωσία διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο με περισσότερους από 160 δορυφόρους σε τροχιά γύρω από τη Γη, εκ των οποίων οι 100 είναι κατάλληλοι για στρατιωτικές επιχειρήσεις.

 

πηγή

Comments Off on Αμερικανός καθηγητής εκτιμά ότι η Ρωσία θα νικήσει στην Ουκρανία

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.