Δηλώσεις Βορίδη από τον καιρό που ήταν εθνικιστής και η δίωξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Δύο κατ’ αρχάς διευκρινίσεις όταν έκανε τις δηλώσεις αυτές ο Βορίδης δεν δικαιολογείτο λόγω του νεαρού της ηλικίας γιατί το 2004 είχε περάσει τα 40 του χρόνια! Ως γνωστόν ο Μέγας Αλέξανδρος στα 33 του είχε κατακτήσει τον κόσμο. Διευκρίνιση δεύτερη ο Μάκης Βορίδης αφού καθύβριζε την Νέα Δημοκρατία επί σειρά ετών κατέληξε υπουργός της και διώκτης των εθνικιστών… με δεξί του χέρι έναν άνθρωπο που δήλωνε εθνικοσοσιαλιστής.

Μάλιστα, έπραξε και πράττει αυτά τα οποία ακριβώς στο παρελθόν με δημόσιες δηλώσεις του κατήγγειλε το Σύστημα ότι σχεδιάζουν κατά των Εθνικιστών.

Όταν επί παραδείγματι είχαμε την δολοφονία των αλλοδαπών από τον Καζάκο, τον οποίον με πρωτοσέλιδο η Ελευθεροτυπία παρουσίαζε ως χρυσαυγίτη, ο Βορίδης δήλωνε:

«Αγαπητοί φίλοι, αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, ζήσαμε, μια τεράστια απόπειρα, για μια ακόμη φορά, ενοχοποιήσεως των Εθνικών ιδεών, ενοχοποιήσεως της συμπεριφοράς, της δικαίας λογικής και νόμιμης συμπεριφοράς των Ελλήνων πολιτών … Με αφορμή ένα αντικειμενικά θλιβερό περιστατικό που τον χώρο του τον βρίσκει στα αστυνομικά δελτία. Οι δολοφονίες δεν είναι πολιτικό γεγονός, είναι αστυνομικό συμβάν και θα έπρεπε έτσι να αναγνωρίζονται και έτσι να καταγράφονται … “

Οι δολοφονίες του Καζάκου λοιπόν δεν ήταν πολιτικό γεγονός, η δολοφονία στο Κερατσίνι όμως ήταν γιατί έτσι βόλευε τον υπουργό της Ν.Δ. και μάλιστα όχι μόνον ήταν πολιτική δολοφονία, αλλά ήταν ένοχο ολόκληρο το κόμμα και όλοι οι βουλευτές!!! 

Στην συνέχεια αναφερόμενος σε δήλωση της Δαμανάκη περιέγραφε πλήρως την μεθόδευση με την οποία στήθηκε από επίορκους η πολιτική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής λέγοντας:

«Βγήκε σήμερα η Δαμανάκη, η οποία βγήκε και είπε, δεν αρκεί λέει που οι εκπρόσωποι της άκρας δεξιάς, έτσι είμαστε εμείς λέει, η άκρα δεξιά, δεν ξέρω γιατί, αλλά εν πάση περιπτώσει, δεν αρκεί λέει, που οι εκπρόσωποι της άκρας δεξιάς καταδίκασαν ως αποτρόπαιους τους φόνους των αλλοδαπών. Πρέπει να δούμε και το κλίμα που καλλιεργούν αυτοί οι φορείς, διότι αυτό οδήγησε στους φόνους … “ 

Όσο για τα τελευταία κατορθώματα του κι αναφερόμαστε στην απαγόρευση συμμετοχής στις εκλογές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και των καταδικασμένων σε πρώτο βαθμό έλεγε στα 2004 ότι το Σύστημα μεθοδεύει εκλογικό αποκλεισμό των εθνικιστών, τον οποίο τελικά έκανε πράξη αυτός ο ίδιος! 

Βορίδης: «Ποινικές κυρώσεις για τους Εθνικιστές!»

Συγκεκριμένα σε συνέντευξη που είχε δώσει ως αρχηγός του Ελληνικού Μετώπου τον Απρίλιο του 2004 στην εφημερίδα «Ελληνικές Γραμμές» αναφερόμενος στην συστηματική δίωξη που δέχονται οι Εθνικιστικές Ιδέες στην Ελλάδα «από τα ΜΜΕ, την κατεστημένη “διανόηση”, τα επιχειρηματικά συμφέροντα και τις κυβερνήσεις», όπως χαρακτηριστικά υποστήριξε, στην ερώτηση της εφημερίδας «Δεν θα θελήσουν όμως να το καταστείλουν το κίνημα;» απάντησε ως εξής:

«Θα το αποπειραθούν καταφεύγοντας σε ολοένα και πιο ακραία μέσα και μέτρα – όπως είναι η φίμωση των απόψεών μας ακόμα και με ποινικές κυρώσεις, όπως είναι η κατασκευή απίθανων και βαθιά αντιδημοκρατικών εκλογικών συστημάτων … “

 

πηγή

Comments Off on Δηλώσεις Βορίδη από τον καιρό που ήταν εθνικιστής και η δίωξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.