Παύλος Τσίμας, “ΝΕΑ”:  “Η παρ’ ολίγο θανάσιμη εμπειρία της Χρυσής Αυγής” 

Την ίδια ώρα που κάποια πληρωμένα λαμόγια μιλάνε για “ακροδεξιό” κίνδυνο αναφερόμενοι στους ψευτο-Σπαρτιάτες, βλέπουμε να είναι απόλυτα ήσυχοι γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι η “δημοκρατία” τους, η οποία τους ταΐζει πλουσιοπάροχα, δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Αντίθετα ο φόβος τους και ο πανικός τους από την συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής ήταν ολοφάνερος. Ένα παράδειγμα για αυτό το οποίο αναφέρουμε είναι και ένα κείμενο, στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” προ καιρού όπως έγινε γνωστό ήταν στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητος προ μηνών ένα “πραξικόπημα” οπερέτα στην Γερμανία. Ένας σχεδόν ογδοντάχρονος Γερμανός πρίγκιπας, o οποίος φιλοδοξούσε να γίνει Κάιζερ και να αναβιώσει το γερμανικό ράιχ. Η οργάνωση για αυτό το δήθεν πραξικόπημα είχε τίτλο “Πολίτες Του Ράιχ” και ανήκαν σε αυτήν εκτός από τον υποψήφιο Κάιζερ κάποιοι πρώην στρατιωτικοί των ειδικών δυνάμεων, μια ακροδεξιά εισαγγελέας, ένας πρώην βουλευτής και κάποιοι αστυνομικοί και στρατιώτες. Και όλα αυτά στο διαδίκτυο … Και το ονόμασαν αυτό “πραξικόπημα”.

Για το κατά φαντασίαν αυτό “πραξικόπημα” έγραψε άρθρο ο Παύλος Τσίμας στα “ΝΕΑ” με τίτλο “Γερμανοί πρίγκιπες και Έλληνες πολιτικοί”, στο οποίο αναφερόμενος στην Ελλάδα δεν θα μπορούσε να ξεχάσει (όπως τους έχουνε επιβάλλει και έχουν ξεχάσει όλοι) την Χρυσή Αυγή. Αναφερόμενος, λοιπόν, εις τα της Γερμανίας και γενικά εις τα περί ακροδεξιάς στην Ευρώπη, γράφει: “Η παρ’ ολίγο θανάσιμη εμπειρία της Χρυσής Αυγής και η δικαστική και πολιτική της καταδίκη μας δίνουν μια αποτελεσματική ασπίδα απέναντι σε τέτοιους κινδύνους”.

Για “θανάσιμη εμπειρία” γράφει ο Παύλος Τσίμας και μη ξεχνάτε ότι τότε όταν φάνηκε στον πολιτικό ορίζοντα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, είχαν ανησυχήσει άπαντες οι υποτακτικοί του γνωστού λόμπυ από την παρουσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Τώρα σιωπή… Τους βολεύει πάρα πολύ καλά στην θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να υπάρχουν κάποιοι μαϊμού “εθνικιστές”.

 

πηγή

Comments Off on Παύλος Τσίμας, “ΝΕΑ”:  “Η παρ’ ολίγο θανάσιμη εμπειρία της Χρυσής Αυγής” 

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.