Ξεσηκώθηκε στην Κύπρο η ελληνική νεολαία κατά των λαθρομεταναστών 

Χωρίς καμία πολιτική κάλυψη (δυστυχώς!) από αυτούς που μάζευαν ψήφους επικαλούμενοι το πρόβλημα λαθρομετανάστες, η ελληνική νεολαία στην Κύπρο μας έχει ξεσηκωθεί εναντίον των λαθρομεταναστών, οι οποίοι έχουν ανεβάσει την εγκληματικότητα στο κόκκινο και απειλούν ευθέως τους Έλληνες κατοίκους του νησιού.

Νέα επεισόδια στον απόηχο των συγκρούσεων ομάδων Ελλήνων και αλλοδαπών στην Πάφο. Σε 13 συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία της Κύπρου για τα επεισόδιο στην Λεμεσό, εκεί όπου το βράδυ της Παρασκευής (1/9) έγινε ακόμα μία πορεία για το μεταναστευτικό.

Συγκεκριμένα, κουκουλοφόροι προκάλεσαν επεισόδια ενώ σημειώθηκαν επιθέσεις και κατά δημοσιογράφων αλλά και μεταναστών σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Κύπρου.

Οι κουκουλοφόροι έκαιγαν αυτοκίνητα και κάδους σκουπιδιών ενώ ρίψεις νερού έκανε ο Αίαντας προσπαθώντας να σκορπίσει το εξαγριωμένο πλήθος. Ομάδα διαδηλωτών επιτέθηκαν φραστικά στους δημοσιογράφους, τους πέταξαν κροτίδες και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον τους, με αποτέλεσμα οι εκπρόσωποι των Μέσων να αναγκαστούν να απομακρυνθούν.

«Έξω οι λάθρο από την Κύπρο», ήταν ένα από τα κύρια συνθήματά τους, σε μία πόλη με έντονο πρόβλημα εγκληματικότητας από τους ξένους.

Comments Off on Ξεσηκώθηκε στην Κύπρο η ελληνική νεολαία κατά των λαθρομεταναστών 

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.