Από το κακό στο χειρότερο οι σχέσεις Ελλάδος – Ρωσσίας 

Η Ελλάδα δεν έστειλε όπλα στην Κύπρο, που είναι Ελλάδα, γιατί δεν το ήθελε το ΝΑΤΟ, το 1974, αλλά και στην συνέχεια… Μη ξεχνάμε την προεκλογική δήλωση Αρσένη, ότι θα σταλεί μια ελληνική μεραρχία στην Κύπρο και το κοινό αμυντικό δόγμα που δεν εφαρμόστηκε ποτέ! Αντίθετα, έστειλε και στέλνει όπλα και κάνει διευκολύνσεις προς τις ΗΠΑ για τον πόλεμο της Ουκρανίας επειδή το θέλει το ΝΑΤΟ. Είναι μία χώρα δηλαδή που κάνει ότι θέλει το ΝΑΤΟ χωρίς να λογαριάζει το εθνικό της συμφέρον. 

Δεν είχαμε κανένα λόγο εμείς να βρεθούμε ενάντια στην Ρωσσία και να στέλνουμε όπλα στους Ουκρανούς με τα οποία σκοτώνουν τα παιδιά του ρωσσικού λαού υποκινούμενοι από τους αμερικανούς. Το γεγονός αυτό κάνει όλο και χειρότερες τις σχέσεις Ελλάδος – Ρωσσίας και αποτέλεσμα αυτού ήταν να κλείσει η ρωσσική κυβέρνηση το ελληνικό προξενείο στην Μόσχα. 

Η απόφαση του ρωσικού ΥΠΕΞ να κλείσει οριστικά το ελληνικό προξενείο στη Μόσχα, καταστρέφει τις φιλικές σχέσεις, που διατηρούσαν οι δύο χώρες για αιώνες. Το συμβάν είναι προφανώς το αποτέλεσμα της αδικαιολόγητα εχθρικής συμπεριφοράς της χώρας μας, εναντίον της Ρωσίας, που υπερέβη κατά πολύ το σύνολο των ανειλημμένων υποχρεώσεών της, ως χώρας «ανήκουσας εις την Δύση».

Εκτός του ότι πρόκειται για άκρως επικίνδυνη, από κάθε οπτική γωνία, εξέλιξη, επιπλέον εθελοτυφλούν όσοι αρνούνται να διακρίνουν τις εμφανείς συνέπειες που αυτή περιέχει για το εθνικό μας μέλλον. Διότι, τι ακριβώς, μπορεί να αναμένει η Ελλάδα, ως αντάλλαγμα, στο χώρο των διεθνών σχέσεων, όταν εμφανίζεται «βασιλικότερη του Βασιλέως», αποστέλλοντας πολεμικό υλικό στην Ουκρανία, για το οποίο ουδεμία υποχρέωση είχε, και όταν χωρίς να της ζητηθεί, καταφέρεται με κάθε ευκαιρία, με λόγια και πράξεις, εναντίον τής, μέχρι πρότινος, φίλης Ρωσίας.

Αυτό γίνεται ακόμη χειρότερο όταν είναι γνωστό ότι στην Ρωσσία ζουν περίπου ένα εκατομμύριο Έλληνες και ελληνικής καταγωγής άτομα και θα έπρεπε τουλάχιστον να κρατήσουμε τα προσχήματα, αλλά η ξενοδουλία δεν έχει όρια στο ψευτορωμαίικο του κράτους των Αθηνών.

Comments Off on Από το κακό στο χειρότερο οι σχέσεις Ελλάδος – Ρωσσίας 

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.