Δ. Παπαδημούλης: Η ακροδεξιά απειλή για την δημοκρατία και την Ευρώπη

Μίλησε και ο Παπαδημούλης με τα τριάντα περίπου διαμερίσματα, που αγόρασε με τα δέκα χρόνια στην Ευρωβουλή και τα οποία ενοικιάζει σε ΜΚΟ. Τουλάχιστον να είχε το φιλότιμο όπως ο large τύπος Κασσελάκης, που οργανώνει βεγγέρες στις Σπέτσες με τους επαναστάτες βουλευτές του, να δανείσει το κόμμα του όπως δάνεισε το ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης 350.000 ευρώ! Ο Παπαδημούλης όμως δεν δίνει πουθενά και κανείς δεν ξέρει μέχρι τώρα με ποιους είναι! Εάν του τάξει κάποιος και άλλη θητεία στην Ευρωβουλή, σίγουρα θα πάει με αυτόν… 

Όμως ο Παπαδημούλης πέρα από τα ζητήματα real estate, που τον απασχολούν τον απασχολεί και η ακροδεξιά και έτσι έκανε την εξής δήλωση:

“Η άνοδος της ακροδεξιάς απειλή και για τη δημοκρατία και για την Ευρώπη. Καθρεφτίζει δύο πράγματα: την αποτυχία της ηγετικής ελίτ της ΕΕ, αλλά και την αδυναμία των ευρύτερων προοδευτικών δυνάμεων να δώσουν με έναν πιο πειστικό τρόπο το πολιτικό τους σχέδιο για την πρόοδο της ευρωπαϊκής ενοποίησης για την ενίσχυση των κοινωνικών, περιβαλλοντικών και δημοκρατικών χαρακτηριστικών τους.”

Κρίνοντας ποιος είναι ο Παπαδημούλης και η αριστερά μάλλον θα πρέπει να ελπίζουμε η αγωνία του να γίνει πραγματικότητα. Γιατί αυτό που θεωρεί κίνδυνο δεν είναι τελικά απειλή, αλλά η μοναδική ελπίδα για την Ευρώπη. Πάντως γενικά η αριστερά έχει μεταβληθεί σε καραγκιόζ μπερντέ.

Comments Off on Δ. Παπαδημούλης: Η ακροδεξιά απειλή για την δημοκρατία και την Ευρώπη

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.