Ο Κασσελάκης, η “θητεία” του και ένα γελοίο κράτος

Με μία πολύ κακή ερμηνεία του νόμου θεωρήθηκε κάτοικος εξωτερικού ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Κασσελάκης όταν έφυγε από την Ελλάδα 15 χρονών, διατηρεί κατοικία στην χώρα όπου έρχεται κάθε χρόνο. Πως είναι κάτοικος εξωτερικού και πρέπει να υπηρετήσει μόνο 20 μέρες; 

Οι γελοιότητες του κράτους όμως δεν σταματούν εδώ. Όπως ανακοινώθηκε ο αστράτευτος Κασσελάκης, που μπορούσε πολλά χρόνια πριν να έχει κάνει την θητεία του και σίγουρα είχε κηρυχθεί ανυπότακτος, αλλά μπαινόβγαινε ελεύθερα στην χώρα, πρόκειται να επισκεφθεί το Πεντάγωνο και να ενημερωθεί από τους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων!

Η φαρσοκωμωδία δεν σταματάει εδώ. Ο Κασσελάκης επέλεξε να υπηρετήσει στην σχολή πυροβολικού στην Θήβα, το στρατόπεδο της οποίας επισκέφθηκε και επιθεώρησε και τον χαιρετούσαν κλαρίνο οι αξιωματικοί εκεί, οι οποίοι τον περιμένουν… Σκέπτεστε λοιπόν πόσο σκληρή θητεία θα κάνει. Αυτό την ώρα που κάποια ελληνόπουλα υπηρετούν σε φυλάκια στον Έβρο και στα σύνορα μακριά από τις οικογένειές τους. Η περίπτωση Κασσελάκη και της θητείας του είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του καταντήματος ενός κράτους, αλλά και της απόλυτης υποταγής στον πολιτικό υπόκοσμο των αξιωματικών του στρατού μας. 

Comments Off on Ο Κασσελάκης, η “θητεία” του και ένα γελοίο κράτος

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.