Κάνει πως δεν ξέρει τίποτε η Αννα Μισέλ! Πλήρης κάλυψη από την ΝΔ

ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ! Εντείνεται η πολιτική θύελλα για τη διαρροή των εκλογικών καταλόγων με δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα στην ευρωβουλευτή της ΝΔ Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου

Τριπλή έρευνα διενεργείται για την υπόθεση διαρροής προσωπικών δεδομένων Ελλήνων του εξωτερικού στην Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου, που αφήνει πολλά αναπάντητα ερωτήματα.

Παραγγελία για τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης δόθηκε χθες από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Αθηνών Αντώνη Ελευθεριάνο. Αντικείμενο της έρευνας είναι να διαπιστωθεί αν ενδεχομένως έχουν διαπραχθεί και από ποια πρόσωπα αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα, όπως παραβίαση της νομοθεσίας για τα προσωπικά δεδομένα και παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου. Η διερεύνηση της υπόθεσης ανατέθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιώργο Νούλη.

Τόσο η ευρωβουλευτής της Ν.Δ. που με τις συνεχείς αντιφάσεις της δεν πείθει κανένα για το πώς απέκτησε πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων εκλογέων, όσο και η κυβέρνηση έχουν βρεθεί σε δεινή θέση και καλούνται να δώσουν πειστικές απαντήσεις στις δεκάδες επώνυμες καταγγελίες πολιτών αλλά και στα κόμματα που ασκούν σφοδρή κριτική.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ “ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ” ΤΟΥ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ” ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΦΥΛΑΚΗ

Υ.Γ. Η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου είχε πει στην Βουλή: “Αν η Χρυσή Αυγή ανέβαινε ποτέ στην εξουσία , λόγω της θρησκευτικής καταγωγής μας θα βρισκόμασταν στο κρεματόριο, θα έβαζαν τη μάνα μου, εμένα και τον 11χρονο γιο μου να δουλέψουμε καταναγκαστικά και μετά θα μας έβαζαν στο κρεματόριο»

 

Comments Off on Κάνει πως δεν ξέρει τίποτε η Αννα Μισέλ! Πλήρης κάλυψη από την ΝΔ

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.

Discover more from ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading