Με ασπρόμαυρους χιτώνες η αφή της Ολυμπιακής Φλόγας!

Από το 1936 όταν και καθιερώθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας η τελετή της αφής της Ολυμπιακής φλόγας, την οποία σκηνοθέτησε η αείμνηστη Λένι Ρίφενσταλ δημιουργώντας με την απαράμιλλη τέχνη της ένα μεγάλο έργο του παγκόσμιου κινηματογράφου, το ντοκιμαντέρ για τους Ολυμπιακούς αγώνες του 1936, από τότε λοιπόν μέχρι και το 2024 ήταν καθιερωμένο οι ιέρειες και ασφαλώς η πρωθιέρεια της τελετής της αφής να φορούν λευκούς χιτώνες όπως στην αρχαία Ελλάδα.

Στην Ελλάδα όμως του Μητσοτάκη και του Κασσελάκη χωρίς καμία αντίδραση ούτε πριν, ούτε μετά την τελετή για το γεγονός ότι οι χιτώνες δεν ήταν πλέον λευκοί αλλά… ασπρόμαυροι! Ίσως αυτό να συνέβη μέσα στα πλαίσια της «πολιτικής ορθότητος». Δεν αποκλείεται έτσι να δούμε στο μέλλον αντί τους πατροπαράδοτους λευκούς χιτώνες στην Ολυμπία και γιαπωνέζικα Κιμονό και αφρικανικές κελεμπίες.
Από ότι φαίνεται ο κατήφορος σε αυτήν τη χώρα δεν έχει τέλος και έρχονται και χειρότερα.
Υ.Γ. Στα ψιλά βέβαια πέρασε και η είδηση της δηλώσεως του Έλον Μασκ, ενός παγκόσμιου παράγοντα για το γεγονός ότι η Ελλάδα πεθαίνει και ότι μέσα στα επόμενα 25 χρόνια θα υπάρχουν 1,5 εκατομμύριο λιγότεροι Έλληνες. Αυτό βεβαίως δεν ενδιαφέρει καθόλου τους πολιτικούς μας που το μόνο που θέλουν είναι να παίρνουν ψήφους όποιο χρώμα και εάν έχουν οι ψηφοφόροι και όσο μικρή και εάν είναι η συμμετοχή στις εκλογές.

Leave a comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Leave a Reply