Από την Αννίτα Πανια, εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ: Ρωμανός για Χρυσή Αυγή: “… Μαζί ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή ψήφιζαν μια σειρά νομοσχεδίων, όπως ο  νόμος της απλής αναλογικής”

Για να καταλάβετε πόσο σοβαρό κόμμα είναι η Νέα Δημοκρατία ο εκπρόσωπος τύπου της Ρωμανός είχε γίνει προηγουμένως διάσημος στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, τραγουδώντας το θρυλικό άσμα «Έχω φάει μαζί σου μεγάλο κόλλημα, τάμα θα κάνω στα Ιεροσόλυμα».

Ο Ρωμανός λοιπόν σε πρόσφατη δήλωση του συνεχίζει το παραμύθι περί συνεργασίας της Χρυσής Αυγής με το ΣΥΡΙΖΑ και σε σχετική του δήλωση είπε τα εξής:

«Επί υπουργίας Δένδια στο υπουργείο Δημόσιας Τάξεως συνελήφθησαν οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής και συνενώθηκαν οι φάκελοι οι οποίοι τους οδήγησαν στην Δικαιοσύνη. Επί δικών μας ημερών λοιπόν άνοιξε η υπόθεση. Μετά ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ, που θυμίζω ότι δεν έβρισκε αίθουσα να τους δικάσει, ενόσω ο τότε πρόεδρος της Βουλής δήλωνε ότι δεν υπάρχουν μη ευπρόσδεκτες ψήφοι και μαζί ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή ψήφιζαν μια σειρά νομοσχεδίων, όπως ο εκλογικός νόμος της απλής αναλογικής“, δήλωσε ο κ. Ρωμανός.

Το να απαντήσεις σοβαρά στον Ρωμανό μάλλον δε χρειάζεται. Παρόλα αυτά επειδή αυτή τη βρώμικη προπαγάνδα δυστυχώς την πιστεύουν πολλοί θα αναφέρουμε ότι η ΝΔ ήταν που ψήφισε μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ το μνημόνιο και τα περισσότερα νομοσχέδια, ενώ αντίθετα η Χρυσή Αυγή ψήφισε και κατά του μνημονίου και κατά πολλών περισσότερων νομοσχεδίων του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία ήταν νομοσχέδια του μνημονίου. Επιπλέον ο Ρωμανός είναι και άσχετος και ψεύτης. Γιατί αν άνοιγε τα πρακτικά της Βουλής θα έβλεπε ότι η Χρυσή Αυγή ΑΠΕΙΧΕ από την ψηφοφορία για τον εκλογικό νόμο και δεν τον υπερψήφισε. Με τέτοια ψέματα και έχοντας στα χέρια τους όλα τα ΜΜΕ έστησαν ένα βρώμικο παιχνίδι κατά της Χρυσής Αυγής. Γιατί το συνεχίζουν όμως; Τι φοβούνται; Μήπως ότι θα τους τελειώσουν γρήγορα οι «διάδοχοι» που έβαλαν στη θέση της εξαπατώντας τον ελληνικό λαό;

Leave a comment

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Leave a Reply