Συνεχίζει την κοροϊδία ο Τζέφρυ: Κι εγώ πονούσα όταν έπαιρνα σκληρά μέτρα για το λαό!

jefry-usa__article

Μια δήλωση ανάλογου βεληνεκούς του αλήστου μνήμης “Λεφτά υπάρχουν” έκανε ο λαομίσητος κληρονομικός διάδοχος του ΠΑΣΟΚ που εκτέλεσε το συμβόλαιο θανάτου για την Ελλάδα, στέλνοντας μας στα γαμψά νύχια των διεθνών τοκογλύφων, του μνημονίου και του ΔΝΤ.

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Τζέφρυ Παπανδρέου στο CNN (στα ώπα – ώπα τον έχουν στις ΗΠΑ για τα… κατορθώματά του) εξομολογήθηκε τα συναισθήματά του για τον γονατισμένο ελληνικό λαό από την οικονομική κρίση, δηλώνοντας ότι και ο ίδιος πονάει με τα σκληρά μέτρα. «Κι εγώ πονάω. Έπρεπε να πάρω δύσκολες αποφάσεις, γιατί αντιμετωπίζαμε τη χρεοκοπία και φυσικά θέλαμε να την αποφύγουμε. Και έπρεπε να πάρουμε επώδυνα μέτρα και ο πόνος είναι ακόμα εκεί».

Το πού είναι ο πόνος του κ. Παπανδρέου, μπορεί καθένας να τον φανταστεί… Είναι στο ίδιο σημείο που πονάει ο Αντώνης Σαμαράς για τους ανέργους. Άνθρωποι (οι συμφοιτητές του Άμχερστ της Μασαχουσέτης)που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους, δεν είχαν ποτέ καμία στέρηση και το μέλλον τους ήταν εξασφαλισμένο και προδιαγεγραμμένο είναι ΑΠΙΘΑΝΟ να νιώθουν έστω και το ελάχιστο για τα πάνδεινα που τραβά ο Ελληνικός λαός. Εξάλλου, με τόσες αυτοκτονίες το λιγότερο που θα μπορούσαν να πάθουν ήταν να χάσουν τον ύπνο τους. Δεν έχουν ανάγκη, όμως. Απλά, γυρίζουν πλευρό…

ΠΗΓΗ

Comments Off on Συνεχίζει την κοροϊδία ο Τζέφρυ: Κι εγώ πονούσα όταν έπαιρνα σκληρά μέτρα για το λαό!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.