Συμμορίες αναρχικών επιτέθηκαν σε πολίτες σε Ρέθυμνο και Ξάνθη: απόλυτη συγκάλυψη από αστυνομία-ΜΜΕ

anrxikoi-epeisodia__article

Με αφορμή νέα περιστατικά βίας με πρωταίτιους αναρχικούς σε Ρέθυμνο και Ξάνθη, το γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Ομάδες κουκουλοφόρων αναρχικών εξοπλισμένες με δολοφονικά σύνεργα επιτίθενται και τρομοκρατούν πολίτες σε ολόκληρη τη χώρα. Θλιβερά περιστατικά βίας συνέβησαν χθες σε Ρέθυμνο και Ξάνθη που οδήγησαν μάλιστα στον τραυματισμό ενός ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥ αναρχικού, που – σύμφωνα με την Αστυνομία – είχε προηγουμένως προβεί σε μία σωρεία αδικημάτων εις βάρος πολιτών. Τα ΜΜΕ σε μία επιχείρηση αποπροσανατολισμού και συγκάλυψης των εγκληματιών αναφέρθηκαν ψευδέστατα σε… “περαστικό που δέχθηκε ρατσιστική επίθεση”. Αίσχος κύριοι!

Χρυσή Αυγή – Γραφείο Τύπου

Πρόκειται για πρωτοφανή προσπάθεια συγκάλυψης εγκληματιών και παραπληροφόρησης της κοινής γνώμης: όλα τα καθεστωτικά μέσα έκαναν λόγο για… τραυματία περαστικό. Η αστυνομία λίγο μετά το συμβάν της Ξάνθης βεβαίωνε πως ο τραυματίας ήταν αυτός που πετούσε μπουκάλια κατά τα επεισόδια. Σε σχετικό δημοσίευμα ιστολογίου της Θράκης διαβάζουμε ότι: “Πρόκειται για άνδρα γύρω στα 30, μουσουλμάνος στο θρήσκευμα που φορούσε κουκούλα, χωρίς ωστόσο να ανήκει σε κάποιον από τους δύο χώρους” (http://www.thrakitoday.com/2013/03/blog-post_4191.html).

Ερώτηση λογικού και αντικειμενικού πολίτη: και την κουκούλα γιατί τη φορούσε ρε πατριώτες; Αφού ούτε έβρεχε, ούτε χιόνιζε; μήπως για να κρυφτεί από τα αδιάκριτα βλέμματα…; Kαραγκιόζηδες!  

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/summories-anarchikwn-epitethhkan-se-polites-se-rethumno-kai-janthh-apoluth#.UVWokBfwmCg#ixzz2OwLxdNKN

Comments Off on Συμμορίες αναρχικών επιτέθηκαν σε πολίτες σε Ρέθυμνο και Ξάνθη: απόλυτη συγκάλυψη από αστυνομία-ΜΜΕ

Filed under ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.