Ο Στάθης έχασε το μέτρημα…

stathis

Ανάμεσα σ’ αυτούς που τραβούν «χοντρό ζόρι» με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι και ο Στάθης Σταυρόπουλος, γνωστότερος ως «Στάθης» από τις γελοιογραφίες του (και τις γελοιότητές του, προσθέτουμε Εμείς). Στην “Real News” ο Στάθης, αναφερόμενος στο Κίνημά μας,  γράφει μεταξύ άλλων και τα εξής: «Έχετε προσέξει στις οθόνες σας ότι όταν τα κανάλια δείχνουν εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής, το πλάνο (μονοπλάνο) εστιάζει πάνω στον εκάστοτε ομιλητή και «κοκαλώνει» εκεί; Έχετε προσέξει ότι ουδέποτε οι κάμερες δείχνουν το «κοινό», στο οποίο απευθύνεται ο όποιος ανθυποφύρερ; Δεν το δείχνουν διότι το ακροατήριο, εκτός από τα μαυροντυμένα κοράκια της οργάνωσης, είναι άλλοι τρεις κι ο κούκος».

Ο Στάθης σίγουρα δεν είναι βλάκας. Τέτοιου είδους, όμως, «επιχειρηματολογία» παραπέμπει σε βλακεία και μάλιστα απύθμενη. Που ζεις, ρε Στάθη, και λες «όταν τα κανάλια δείχνουν εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής»; Είσαι σοβαρός; Αφού η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ από τα κανάλια, ακόμη και τα κρατικά. Όταν δείχνουν (υποχρεωμένα από τον νόμο) πλάνα από συγκεντρώσεις μας για ελάχιστα δευτερόλεπτα, το κάνουν για να το έχουν ως «χαλί» για την μετέπειτα λασπολογία τους εναντίον μας. Περιμένει ο Στάθης στα 5-10 δευτερόλεπτα (το πολύ) να δείξουν πλάνα και από το κοινό; Μα καλά, τόσο πολύ σ’ έχει τυφλώσει το μίσος και η εμπάθεια εναντίον μας;

ΜΑΚΑΡΙ τα κανάλια να έκαναν το λάθος (γι’ αυτά) και να έδειχναν πλάνα από τις εκδηλώσεις μας. Δεν το κάνουν, όμως, ακριβώς γιατί ξέρουν ότι από κάτω γίνεται κοσμοσυρροή και χαμός. Ακόμη, λοιπόν, και αν είναι υποχρεωμένοι να δείξουν περισσότερη ώρα, είναι σίγουρο ότι δεν θα έκαναν πλάνο στον κόσμο. Γιατί τότε θα έσκαβαν ακόμη πιο βαθιά το λάκκο τους, δείχνοντας το πλήθος, το οποίο συμμετέχει πάντα στις εκάστοτε εκδηλώσεις μας.

Όσο για σένα, Στάθη,  μαθήματα πατριωτισμού από έναν μπολσεβίκο δεν χρειαζόμαστε. Και επειδή γράφεις κάποια πράγματα εναντίον της Ρεπούση, για αναρωτήσου μήπως είσαι τραγική μειοψηφία, ανάμεσα στους συριζαίους, για τις απόψεις της Ρεπούση. Ο Νάσος Θεοδωρίδης π.χ. «της βάζει τα γυαλιά». Ασχολήσου, λοιπόν, με τα φιλαράκια σου, τους εθνομηδενιστές, ζωγράφισε καμιά μουτζούρα και γράψε και μερικές χαζομάρες για να περνά η ώρα!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Παραθέτουμε βίντεο από την τελευταία εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για τα Ίμια, όπου συγκεντρώθηκαν τρεις, ο κούκος και 50.000 Εθνικιστές!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=kji1dfoOm_c&feature=player_embedded]

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-stathhs-echase-to-metrhma#.Ua4bg0BM_RM#ixzz2VGdcQsy9

Comments Off on Ο Στάθης έχασε το μέτρημα…

Filed under ΒΙΝΤΕΟ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.