Πολιτικό απελευθερωτικό Κίνημα η Χρυσή Αυγή

imia-002__article

Η πρόσφατη έκθεση του State Department για την θρησκευτική ελευθερία και η εκτενής αναφορά στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διαλύουν και την πιο μικρή αμφιβολία, τόσο το ότι η Ελλάδα είναι μια Χώρα υπό κατοχή, η οποία πρέπει να δίνει συνεχώς εξετάσεις στους δυνάστες της, καθώς επίσης και για το ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί τον μόνο Ιδεολογικό και Πολιτικό Φορέα, ο οποίος ανθίσταται σθεναρά, αληθινά και έμπρακτα στους κατακτητές της Πατρίδας. Η κατάπτυστη αυτή ανακοίνωση αποτελεί μια ξεκάθαρη επέμβαση στα εσωτερικά ζητήματα ενός -υποτίθεται- ανεξάρτητου κράτους εξαφανίζοντας τις, κάθε είδους, ψευδαισθήσεις για την πραγματική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα.

Ο συντάκτης του κειμένου του State Department εξ αρχής δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις του. Ο «αντισημιτισμός», η «ξενοφοβία», ο «ρατσισμός» είναι οι απόλυτοι εχθροί, που πρέπει να πολεμήσουν τα ευρωπαϊκά κράτη και ειδικότερα η Ελλάδα, η οποία αποτελεί το απόλυτο παράδειγμα προς αποφυγήν. Η Εθνική Ανεξαρτησία, η Κοινωνική Δικαιοσύνη, η Λαϊκή Ευημερία, όλα αυτά θεωρούνται δευτερεύοντα ζητήματα ή, για να είμαστε πιο ακριβείς, θεωρούνται εμπόδια για την παγκοσμιοποιημένη κοινωνία που οραματίζονται και σχεδιάζουν οι εξουσιαστές της Οικουμένης. Επομένως, το Εθνικό και Λαϊκό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, το οποίο πρεσβεύει τις Ιδέες και τις Αξίες του Έθνους, του Λαού (και όχι απλώς του «πληθυσμού»), της Τιμής, της Αξιοπρέπειας, της Αλληλεγγύης, είναι παντελώς ανεπιθύμητο από τους παγκόσμιους αφέντες. Γι’ αυτό και έχουν δώσει σαφέστατη εντολή, τόσο στα εγχώρια όσο και στα διεθνή φερέφωνά τους, να αυξήσουν την παραγωγή λάσπης, κατασυκοφάντησης και τρομοκρατίας σε βάρος του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Η αλήθεια είναι ξεκάθαρη και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Όλοι και όλα σ’ αυτόν τον τόπο, αλλά και έξω απ’ αυτόν, που εκφράζουν το πολιτικό κατεστημένο, όπως αυτό εκφράστηκε από την μεταπολίτευση έως τώρα, πολεμούν λυσσαλέα και αμείλικτα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Από το σύνολο των υπολοίπων πολιτικών κομμάτων μέχρι το οικονομικό κατεστημένο, τους «βαρόνους» των ΜΜΕ, τον σαπισμένο «πνευματικό» κόσμο και φυσικά τις επιδοτούμενες παρακρατικές συμμορίες των πάσης φύσεως «αντιφασιστών», «αντιεθνικιστών», «αντιρατσιστών», στην ουσία όμως ανθελλήνων, όλοι τους κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να σταματήσουν την συνεχή άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Σ’ αυτήν την λυσσαλέα προσπάθεια δεν κρατούν κανένα απολύτως πρόσχημα. Καταπατούν κάθε συνταγματική έννοια, κατακρεουργούν -από τα βρωμοκάναλα και τις πορνοφυλλάδες τους- κάθε ίχνος Ισονομίας, Πλουραλισμού και αντικειμενικής ενημέρωσης, κινούμενοι μεταξύ συνωμοσίας σιωπής και άκρατης λασπολογίας, στήνουν συνεχώς προβοκάτσιες για να μας ενοχοποιήσουν, δημιουργούν νόμους-τερατουργήματα, που ενοχοποιούν το φρόνημα, συμμορίες αλητών -που σιτίζονται από το μεταπολιτευτικό παρακράτος- προσπαθούν είτε να ματαιώσουν τις εκδηλώσεις μας, είτε να προβούν σε δολοφονικές ενέργειες με εμπρησμούς γραφείων και θρασύδειλες επιθέσεις εναντίον μεμονωμένων Συναγωνιστών, και ο κατάλογος τελειωμό δεν έχει. Και όμως, όχι μόνον δεν έχουν καταφέρει το παραμικρό αλλά αντιθέτως το Κίνημα της Εθνικής Αντίστασης γιγαντώνεται συνεχώς.

Την ώρα που τα πολιτικά αποβράσματα του ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζονται απόλυτα με την προκλητική ανακοίνωση του State Department, αποδεικνύοντας πόσο πολύ εξαρτημένοι είναι -σε βαθμό πλήρους δουλοπρέπειας- από τον αμερικανικό παράγοντα, την ώρα που τα σταλινικά απολιθώματα του ΚΚΕ δεν προξενούν την παραμικρή ενόχληση στην «Μέκκα» του καπιταλισμού, καθότι ανύπαρκτοι, γραφικοί, ακίνδυνοι και ξεπερασμένοι από τον χρόνο, αποτελεί πραγματικά Τίτλο Τιμής για Εμάς, το ότι η έκθεση αυτή παρουσιάστηκε από τον ίδιο τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι. Εκτός απ’ αυτόν, όμως, όπως χαρακτηριστικά μας πληροφορεί το άρθρο καθεστωτικής εφημερίδας «επίσης, αναφέρεται ότι ο Αμερικανός πρέσβης και άλλοι Αμερικανοί αξιωματούχοι συναντήθηκαν με Έλληνες ομολόγους τους και ζήτησαν από την ελληνική κυβέρνηση να μιλήσει με ισχυρό τρόπο εναντίον της Χρυσής Αυγής και των αντισημιτικών πράξεων της».

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες ερμηνείες για το τι σημαίνουν όλα αυτά. Η Ελληνική κυβέρνηση είναι εντολοδόχος των αμερικανικών συμφερόντων. Το δημοσίευμα μπορεί να μην επεξηγεί τι ακριβώς σημαίνει το «να μιλήσει με ισχυρό τρόπο εναντίον της Χρυσής Αυγής» η συγκυβέρνηση, δεν είναι όμως καθόλου δύσκολο να το αντιληφθούμε. Έτσι κι αλλιώς το βιώνουμε στο πετσί μας καθημερινά, το πόσο δηλαδή έντονος είναι ο βρώμικος πόλεμος της τρικομματικής κυβέρνησης και των φερέφωνων της εναντίον του Κινήματος. Την ώρα που η μνημονιακή κυβερνητική τριάδα, ανερυθρίαστα και χωρίς τύψεις, έχει παραδώσει την Χώρα έρμαιο στις ορέξεις των διεθνών τοκογλύφων, την ώρα που η αριστερά -σ’ όλες τις εκφάνσεις της- έχει δεθεί στο άρμα των αμερικανοσιωνιστών, στοχεύοντας κι αυτή (με τον δικό της τρόπο) στην αποδόμηση της Εθνικής ταυτότητας, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ -περισσότερο από ποτέ- αναδεικνύεται ως ένα Γνήσιο Απελευθερωτικό Κίνημα Πολιτικού Χαρακτήρα, ενάντια στην σύγχρονη κατοχή. Ενάντια στους προσκυνημένους, τους συμβιβασμένους, τους δειλούς, ενάντια στους άμεσους και έμμεσους συνεργάτες του εχθρού, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δυναμώνει καθημερινώς, όλο και πιο πολύ. Πραγματικά, μας κάνει Υπερήφανους το γεγονός ότι μας πολεμούν τόσο λυσσαλέα τα ποικιλόμορφα καθεστωτικά σκυλιά και ερπετά. Αποτελεί, αν μη τι άλλο, την καλύτερη απόδειξη ότι βαδίζουμε στον σωστό δρόμο. Ότι αποτελούμε το μοναδικό εμπόδιο στην επίτευξη των ανθελληνικών τους σχεδίων. Μας πολεμούν, άρα πάμε καλά. Μας πολεμούν, άρα δεν μπορούν να μας εξαγοράσουν. Μας πολεμούν, άρα μας υπολογίζουν. Μας πολεμούν, άρα μας φοβούνται. Μας πολεμούν, άρα θα τους Νικήσουμε! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/politiko-apeleutherwtiko-kinhma-h-chrush-augh#.Ua4aH0BM_RM#ixzz2VGcSaD1e

Comments Off on Πολιτικό απελευθερωτικό Κίνημα η Χρυσή Αυγή

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.