Τι γίνεσαι όταν χρωστάς 5,7 εκατ. ευρώ σε τράπεζα; Αν είσαι Δαυίδ… πρόεδρός της!

davvid3

Το πώς ακριβώς αντιλαμβάνεται την «ανάπτυξη» η συγκυβέρνηση της Νέας Πασοκρατίας και συγκεκριμένα ο πρόεδρος αυτής, Αντώνης Σαμαράς, καταδεικνύεται περίτρανα από την σκανδαλώδη απόφαση του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας(ΤΧΣ), να προτείνει για τη θέση του προέδρου της Eurobank, τον εβραίο επιχειρηματία Γ. Δαυίδ.

Η πρόταση για την ανάληψη της προεδρίας της Eurobank έγινε από την διοίκηση του ΤΧΣ και φυσικά ο εβραίος επιχειρηματίας την αποδέχτηκε. Ποιος είναι όμως ο κύριος Δαυίδ; Ο επιχειρηματίας Γ. Δαυίδ είναι ιδιοκτήτης της CocaCola 3Ε, την οποία αποφάσισε να βγάλει από το ελληνικό χρηματιστήριο, μεταφέροντάς τη στην Ελβετία. Επιπρόσθετα, μόλις προ ολίγων ημερών, ο  επιχειρηματίας έκλεινε την βιομηχανία Nutriart, η οποία εκμεταλλευόταν τα σήματα Αλλατίνη, Κατσέλης κ.α. Εδώ κρύβεται και η απάντηση στο γιατί τα «κοινωνικά αλληλέγγυα» κόμματα της Αριστεράς δεν έβγαλαν άχνα για την αίτηση πτώχευσης της εταιρείας Nutriart, η οποία αφήνει στο δρόμο 500 εργαζομένους: δεν τολμούν να στραφούν ενάντια στον εβραίο επιχειρηματία!

Ενώ το ΤΧΣ, ήτοι η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, πρότεινε στον κύριο Δαυίδ τη θέση του προέδρου της Eurobank, ο ίδιος έβαζε λουκέτο στη Nutriart, φεσώνοντας την τράπεζα της οποίας διορίστηκε πρόεδρος με το ποσό των 5,7 εκατομμυρίων ευρώ! Τα συνολικά χρέη της εταιρείας του έναντι των τραπεζών, ανέρχονται σε 130 εκατομμύρια, εκ των οποίων τα 10 εκατ. αφορούσαν την Eurobank. Κατόπιν όμως ρύθμισης, το ποσό των οφειλών της εταιρείας προς την τράπεζα μειώθηκε στα 5,7 εκατομμύρια. Ας είναι καλά το κορόιδο που ακούει στο όνομα Ελληνικός Λαός, του οποίου πετσοκόβονται μισθοί και συντάξεις, προκειμένου να κάνει τα επιχειρηματικά του πειράματα ο κύριος Δαυίδ.Ο κύριος Δαυίδ, ο οποίος προφανώς φλεγόμενος από τον πόθο να βοηθήσει την ελληνική οικονομία, μετέφερε την έδρα της Coca Cola 3Ε από την Ελλάδα στην Ελβετία και επιπλέον, κατέθεσε την αίτηση πτώχευσης της Nutriart, οδηγώντας στην ανεργία 500 εργαζομένους και βαρώντας κανόνι σε τράπεζες, προμηθευτές και εμπορικούς συνεργάτες. Ως επιβράβευση γι’ αυτές τις «εθνικές και κοινωνικές» του υπηρεσίες, η κυβέρνηση Σαμαρά, αποφάσισε την τοποθέτησή του στη προεδρία της Eurobank!

Βεβαίως, θα ήταν τεράστια παράλειψη να αγνοήσουμε ένα στοιχείο εξέχουσας σημασίας, το οποίο και αποτελεί το βαρύ όπλο του βιογραφικού του κυρίου Δαυίδ. Ο επιχειρηματίας και εκλεκτός της κυβέρνησης Σαμαρά είναι μόνιμος προσκεκλημένος των συνεδριάσεων της λέσχης Bildeberg. Οπωσδήποτε, πρόκειται περί διαβολικής συμπτώσεως και συνωμοσιολογίας… Την ίδια στιγμή, ο Ελληνικός Λαός καλείται να πληρώσει αδιανόητους και καθ’ όλα άδικους φόρους και χαράτσια, ώστε να καλύψει τα φεσώματα του κάθε κυρίου Δαυίδ, ο οποίος όχι μόνο δε λογοδοτεί πουθενά, αλλά και επιβραβεύεται από την κυβέρνηση των υποτακτικών του ΔΝΤ και της Τρόικα, με τη προεδρική θέση μιας τράπεζας στην οποία η εταιρεία του χρωστά το ευτελές ποσό των 5,7 εκατ. ευρώ! Αυτό είναι το Καθεστώς της σαπίλας, το οποίο υπερασπίζονται εναγωνίως και με λύσσα τα κόμματα της Αριστεράς και της Δεξιάς και σιγοντάρουν τραπεζίτες, εκδότες και δημοσιογραφικοί λακέδες. Αυτό το Καθεστώς πρέπει να γκρεμίσουμε το ταχύτερο δυνατόν, για να χαμογελάσει και ν’ ανασάνει ο Λαός και η Πατρίδα.

Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ti-ginesai-otan-chrwstas-57-ekat.-eurw-se-trapeza-an-eisai-dauid-proedros-t#.UdFzAflM_RM#ixzz2XnO21gGJ

Comments Off on Τι γίνεσαι όταν χρωστάς 5,7 εκατ. ευρώ σε τράπεζα; Αν είσαι Δαυίδ… πρόεδρός της!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.