Μετά τις υποκλίσεις ήρθαν οι υποκριτικές παρακλήσεις για ανεργία και λαθρομετανάστευση

Ο Σαμαράς, μετά από την συνάντησή του με τον πρωθυπουργό της Μάλτας Joseph Muscat, αποκάλυψε το προφανές για την πορεία της κυβέρνησής του στη χώρα μας. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι: «είναι πολύ σημαντικό να συγκροτηθεί ένα κοινό μέτωπο των νότιων ευρωπαϊκών χωρών, και, ειδικότερα για τη χώρα μας, η ανεργία είναι 27% και έχουμε πολλούς ανέργους και πολλούς παράνομους μετανάστες, κάτι που δεν πρέπει να συνεχιστεί.»Από πότε, βεβαίως, ο Σαμαράς άρχισε να ενδιαφέρεται για την ανεργία και τους λαθρομετανάστες είναι απορίας άξιο. Πιθανόν μετά τις ευχαριστίες του Πάκη Παυλόπουλου προς τους λαθρομετανάστες γιατί «επέλεξαν την χώρα μας» και μετά τις εξαγγελίες Μητσοτάκη για χιλιάδες απολύσεων.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, ακόμα και ο ίδιος παραδέχεται την ανικανότητα της κυβέρνησής του να πατάξει την λαθρομετανάστευση αλλά και να εξυγιάνει τον τόπο από την αθρόα άνοδο των ποσοστών της ανεργίας. Κατανοούμε, λοιπόν, τα ψέμματα που εξαπολύει η μνημονιακή κυβέρνηση περί “success story” και οικονομικής ανάπτυξης. Μάλιστα, δεν δίστασε να ζητήσει βοήθεια από την Ευρώπη, παραδεχόμενος τη δυσκολία επίλυσης των εν λόγω προβλημάτων, που επί της ουσίας, η ίδια του η κυβέρνηση δημιούργησε αλλά και συνεχίζει να μεγεθύνει. Πρόσθεσε ότι: «Στην περίπτωση της Ελλάδας, κάνουμε όπως γνωρίζετε, και περνάμε δια πυρός και σιδήρου, ό, τι είναι σημαντικό για εμάς, δημοσιονομική εξυγίανση, σημαντικές διαρθρωτικές αλλαγές που φέρνουν την Ελλάδα πίσω στην ομαλότητα, στην οικονομική ομαλότητα».

Τι να εννοεί, άραγε, ο Φον Αντωνάκης μιλώντας περί δημοσιονομικής εξυγίανσης και σημαντικών διαρθρωτικών αλλαγών; Μήπως τις χιλιάδες απολύσεις εργαζομένων που έπονται; Αυτό, ακριβώς, δεν θα είναι ακόμα ένα βήμα για να μεγαλώσει η ψαλίδα και οι άνεργοι στην Ελλάδα να αυξηθούν περαιτέρω; Παρά ταύτα, ο Σαμαράς δεν διστάζει να βυθίσει την χώρα μας σε ακόμα μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας, καθώς οι απολύσεις είναι πολύ απλά εντολές των δανειστών μας που πρέπει πάση θυσία να ακολουθήσει.

Με κάθε ευκαιρία, λοιπόν, ο Σαμαράς αποδεικνύει την υποταγή του στους διεθνείς και εγχώριους τοκογλύφους που σαν απώτερο σκοπό έχουν την παραχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας της Χώρας μας. Η Ελλάδα μπορεί να σωθεί και να προοδεύσει μόνο όταν αποτινάξει τον ξένο ζυγό που οδηγεί τον Έλληνα στην εξαθλίωση. Είναι αναγκαία η άρνηση πληρωμής του παράνομου χρέους και η επιστροφή στην πρωτογενή παραγωγή. Όσον αφορά την λαθρομετανάστευση απαιτείται άμεση σύλληψη και επαναπροώθηση των λαθρομεταναστών εισβολέων στις χώρες καταγωγής τους. Όλα αυτά, όμως, αποτελούν μέτρα που η ξενόδουλη κυβέρνηση της ΝΔ (όπως έχει πολλάκις αποδείξει) είναι ανίκανη και απρόθυμη να πράξει.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/meta-tis-upokliseis-hrthan-oi-upokritikes-paraklhseis#ixzz2iT4pKhcC

Comments Off on Μετά τις υποκλίσεις ήρθαν οι υποκριτικές παρακλήσεις για ανεργία και λαθρομετανάστευση

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.