Στην Ρωσία οι πολίτες θα συμβάλλουν τις αρχές στην καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης

Στην Ελλάδα οι λαθρομετανάστες συμβάλλουν τις αρχές στην καταπολέμηση των Εθνικιστών!

Η αντιμετώπιση του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης από δύο διαφορετικά κράτη, καταδεικνύει κατά τρόπο ξεκάθαρο και τον τρόπο με τον οποίο οι κυβερνήσεις των δυο κρατικών οντοτήτων εξυπηρετούν ή όχι τα συμφέροντα των λαών τους.

Η δολοφονία ενός Ρώσου πολίτη ο οποίος έκανε βόλτα με τη φίλη του σε δρόμο της Μόσχας από Αζέρο λαθρομετανάστη, έγινε η αιτία για ένα μαζικό ξέσπασμα του ρωσικού λαού ενάντια στην εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών. Χιλιάδες Ρώσοι, κυρίως νέοι, ξεχύθηκαν στους δρόμους ρωσικών πόλεων, απαιτώντας την προστασία από την απειλή της εγκληματικής δράσης λαθρομεταναστών. Η ρωσική κυβέρνηση, αντιλαμβανόμενη το αίσθημα βαθύτατης οργής του λαού και δικαιολογημένης αντίδρασης έναντι των θρασύτατων λαθροεισβολέων εγκληματιών, ανακοίνωσε πως προτίθεται να θέσει σε εφαρμογή σχέδιο για την καταπολέμηση του φαινομένου.

Σύμφωνα με το σχέδιο αυτό, η ρωσική κυβέρνηση θα ενεργοποιήσει την επιχείρηση «Σημάδι», με την οποία Ρώσοι πολίτες θα βοηθούν τις αρχές προκειμένου να εντοπίζονται και να συλλαμβάνονται παράνομοι αλλοδαποί. Οι πολίτες- εθελοντές, θα αναζητούν λαθρομετανάστες, κυρίως από το Αζερμπαϊτζάν και τις χώρες του Καυκάσου, τόσο σε οικίες όσο και σε χώρους όπου οι τελευταίοι συχνάζουν.

Αυτά βεβαίως θα συμβούν σε ένα Κράτος του οποίου η κυβέρνηση σέβεται τους πολίτες και ενεργεί για την διαφύλαξη των συμφερόντων του ρωσικού λαού. Αντίθετα, στο αντεθνικό Κράτος εντός του οποίου εμείς διαβιούμε, η ανθελληνική κυβέρνηση σέβεται τόσο τους πολίτες ώστε ο πρωθυπουργός της χώρας να δίνει το λόγο του(!) σε πρόεδρο σιωνιστικής οργάνωσης πως θα εξαλείψει την τρίτη πολιτική δύναμη της Ελλάδος. Επιπλέον, η αντεθνική κυβέρνηση προτίθεται να αντιμετωπίσει το μείζον πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και των δραματικών συνεπειών αυτής(εγκληματικότητα, ανεργία, απειλή για τη δημόσια υγεία κ.λ.π.) με την ψήφιση αντιρατσιστικού νόμου, σύμφωνα με τον οποίο οι λαθροεισβολείς(όσοι δεν «ελληνοποιηθούν» με την καταστροφική για το Έθνος απόφαση των κομμάτων της δεξιάς και της αριστεράς για την απόδοση ελληνικής ιθαγένειας) θα χαίρουν απείρως περισσοτέρων δικαιωμάτων, σε σχέση με τους Έλληνες πολίτες!

Είναι άλλωστε φρέσκο και το παράδειγμα του καταζητούμενου στην πατρίδα του, προέδρου της εν Ελλάδι πακιστανικής κοινότητας, ο οποίος με την έναρξη των παράνομων διώξεων της αντεθνικής κυβέρνησης εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, έσπευσε υπό την προβολή όλων των «αντικειμενικών και έγκριτων» δημοσιογράφων, να καταγγείλει τις ρατσιστιστικές δολοφονίες συμπατριωτών του από τη Χρυσή Αυγή, δίχως να παρουσιάσει το παραμικρό στοιχείο το οποίο να εμπλέκει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα με τα σχετικά περιστατικά. Αρωγοί του εν λόγω αλλοδαπού, κόμματα και κρατικοδίαιτοι φορείς της διεθνιστικής αριστεράς, οι οποίοι υποδεικνύουν άνευ στοιχείων και αδιακρίτως τη Χρυσή Αυγή, ως υπεύθυνη για κάθε θάνατο λαθρομετανάστη, ακόμα και όταν η αστυνομία συλλαμβάνει εν τέλει τους δράστες και αποδεικνύεται πως αυτοί είναι συμπατριώτες του θύματος!

Δυνάμεθα ως εκ τούτου να συμπεράνουμε, πως σε αντίθεση με την ρωσική κυβέρνηση η οποία λαμβάνει μέτρα για την προστασία του ρωσικού λαού, η κυβέρνηση των ανδρείκελων της Τρόικα κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να καταστήσει την Ελλάδα παράδεισο των λαθροεισβολέων και κόλαση των Ελλήνων. Εκ των εξαγγελιών δε, της αντεθνικής κυβέρνησης, μπορούμε συνεπαγόμενα να αναμένουμε στο πολύ κοντινό μέλλον κοινές επιχειρήσεις αστυνομίας και λαθρομεταναστών για την δίωξη του εθνικού φρονήματος των Ελλήνων. Οι συμπατριώτες μας που έχουν τη διάθεση να ανεχτούν τα προκλητικά προνόμια που μοιράζει η κυβέρνηση στους λαθρομετανάστες, δεν έχουν παρά να μείνουν σταθεροί στην υποστήριξη των προδοτικών κομμάτων της φιλελεύθερης και της μαρξιστικής πτέρυγας. Εκείνοι όμως που αντιλαμβάνονται πως στόχος της κυβέρνησης είναι πέραν της κατάργησης των πολιτικών ελευθεριών, η βιολογική εξόντωση του Ελληνικού Έθνους, ας πράξουν αναλογιζόμενοι το ζοφερό μέλλον που διαγράφεται ξεκάθαρα πια για τα παιδιά τους σε ένα κράτος λαθροεισβολέων εποίκων.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/rwsia-oi-polites-tha-sumballoun-tis-arches-sthn-katapolemhsh-ths-lathrometa#ixzz2iT4UuPQ7

Comments Off on Στην Ρωσία οι πολίτες θα συμβάλλουν τις αρχές στην καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.