Ο Ν.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΑΣΚΕΙ ΒΕΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

politikoi_arxhgoi

Γράφει ο Γ. Δημητρακόπουλος, φιλόλογος

Διαβάζουμε στον καθεστωτικό τύπο: <<….οι πολιτικοί αρχηγοί άσκησαν βέτο στην παρουσία στην τηλεμαχία του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής κ. Μιχαλολιάκου…>>.

Για να καταλάβω δηλαδή: ο Τσίπρας, αμερικανοφυτεμένος ψευδολόγος λαθρολάγνος πρωθυπουργός της συμφοράς-κομιστής του χειρότερου μνημονίου, ο Μεϊμαράκης,ψευτόμαγκας ψοφοδεξιός-υμνητής των εθνικών ολετήρων Καραμανλή και Αβέρωφ, ο Θεοδωράκης, δυσλεκτική παλλακίδα του Μπόμπολα-υβρίδιο της διαπλοκής, ο Κουτσούμπας, άεργο σταλινικό απομεινάρι-εκμαυλιστής της εργατικής τάξης, η Γεννηματά, κόρη του εκ των πρωταγωνιστών της μαύρης πασοκοκρατίας-συνταξιούχα από την ώρα που μπήκε στην τράπεζα, ο Καμμένος, πρόεδρος του μορφώματος των σκανδάλων-νεκροθάφτης των Ενόπλων Δυνάμεων και ο Λαφαζάνης, ιδεοληπτικός-συνεργασθείς ως Κκες με την ΝΔ του Μητσοτάκη άσκησαν βέτο στον Νικόλαο Μιχαλολιάκο; Όχι κυρία και κύριοι, δεν σας τα είπαν καλά. Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος ασκεί αρνησικυρία στην ύπαρξή σας στην πολιτική ζωή της χώρας.Σας κατηγορεί ευθέως ως αυτουργούς της καταστροφής του λαού μας. Σας απορρίπτει. Αξίζετε μόνον την περιφρόνησή του.

Ένας και μοναδικός είναι ο λόγος της σκευωρίας σας εναντίον του: τον φοβάστε! Φοβάστε πως με τα δύο υπερόπλα :την Αλήθεια και την Πίστη θα σας εξευτελίσει στο πανελλήνιο σε ζωντανή σύνδεση. Τρέμετε πως θα ξεσκεπάσει τον ρόλο καθενός ξεχωριστά και όλων μαζί. Ο περιβόητος πολιτικός σας πολιτισμός εξαντλείται στο να χαριεντιστείτε μεταξύ σας και με μερικούς δικούς σας δημοσιογράφους σε μια υποτιθέμενη συζήτηση ιδεών και προγραμμάτων.

Και οι ιδέες της Χρυσής Αυγής; Το πρόγραμμά της; Να μην ακουστούν; Πόσο δίκαιο… Πάντως σας κατανοώ, τα τομάρια σας προστατεύετε… Να ξέρετε όμως ότι θα πέσετε οι ίδιοι μέσα στον λάκκο που σκάβετε, γιατί οι Έλληνες αφυπνίστηκαν. Ξεγυμνωθήκατε ενώπιόν τους ,καθώς τρώγεστε όλη μέρα μεταξύ σας στα κανάλια ,ενώ συμπράττετε μόνο και πάντα στα εξής δύο: στην διάσωση του σαθρού καθεστώτος σας και στην φίμωση της Χρυσής Αυγής.

Το αντιλαμβάνονται αυτό πλέον οι Έλληνες. Τους υπαίτιους των δεινών τους να συνασπίζονται εναντίον της μοναδικής εθνικής φωνής. Γι αυτό θα σας γυρίσει στα μούτρα. Το βράδυ της 20ης Σεπτεμβρίου θα κλάψετε με μαύρο δάκρυ.

 

 

ΠΗΓΗ

Comments Off on Ο Ν.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΑΣΚΕΙ ΒΕΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.