Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Εκλογές 2015: Το πρώτο προεκλογικό σποτ της Χρυσής Αυγής

Θα ήθελα και εγώ να συντάξω ένα κατηγορητήριο εναντίον της Χρυσής Αυγής, ένα κατηγορητήριο για όλα αυτά που έχουν πράξει στα τόσα χρόνια που υφίστανται ως κίνημα, ένα κατηγορητήριο που εκφράζει πολλούς συμπατριώτες μου τούτη την ώρα. Κατηγορώ τη Χρυσή Αυγή που δε δέχεται τη πολυπολιτισμική κοινωνία και τον εκμουσουλμανισμό της Πατρίδας μου. Κατηγορώ τη Χρυσή Αυγή που οργανώνει συσσίτια για Έλληνες. Κατηγορώ τη Χρυσή Αυγή που προσκυνά την Ελληνική Σημαία και ψάλλει τον Εθνικό ύμνο. Κατηγορώ τη Χρυσή Αυγή που πηγαίνει κόντρα στο σύγχρονο τρόπο ζωής αρνούμενη την απελευθέρωση των ναρκωτικών ουσιών και την ισοπέδωση κάθε αξίας και έννοιας. Κατηγορώ τη Χρυσή Αυγή ότι παραμένει αμετανόητη στην Ελλάδα και δεν αρνείται να παραδώσει γη και ύδωρ στις γείτονες χώρες. Κατηγορώ τη Χρυσή Αυγή που δεν ψήφισε το μνημόνιο και τα μέτρα, δεν έγινε ένα με τους άλλους πολιτικάντηδες και διατήρησε τα πιστεύω της. Κατηγορώ τη Χρυσή Αυγή που μίλησε ανοιχτά για τα θύματα του μνημονίου, τους συμπολίτες μας που έγιναν αυτόχειρες λόγω της απόγνωσης και των λάθος πολιτικών των τελευταίων σαράντα χρόνων. Κατηγορώ τη Χρυσή Αυγή που δε πήρε επιδότηση και θαλασσοδάνεια όπως όλα τα άλλα κόμματα για να ζήσουν αυτοί καλά και εμείς χειρότερα. Κατηγορώ τη Χρυσή Αυγή που δεν μας είπε ότι θα μας διορίσει με αντάλλαγμα τη ψήφο μας, αλλά μας μίλησε για σκληρή δουλειά και επιστροφή στην Εθνική παραγωγή. Κατηγορώ τη Χρυσή Αυγή που δε θέλει εκποίηση του Εθνικού μας πλούτου και παράδοση άνευ όρων στους δανειστές μας. Κατηγορώ τη Χρυσή Αυγή που μας είπε να πούμε “όχι” στο δημοψήφισμα και το διατήρησε “όχι” και δεν έκανε δέκα κυβιστήσεις το δευτερόλεπτο όπως οι άλλοι. Κατηγορώ τη Χρυσή Αυγή που δε μας χάιδεψε τα αυτιά για να γίνει αρεστή. Κατηγορώ τη Χρυσή Αυγή που δεν άλλαξε την Ιστορία και δε μίλησε για συνωστισμό και ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη. Κατηγορώ τη Χρυσή Αυγή που τιμάει την Ορθοδοξία και τις Παραδόσεις. Κατηγορώ τη Χρυσή Αυγή που δεν ανήκει στο “δημοκρατικό” τόξο όλων αυτών που μας δουλεύουν τόσα χρόνια. Και τέλος κατηγορώ τους Χρυσαυγίτες ότι παραμένουν αθεράπευτα Έλληνες και Εθνικιστές, πιστοί μέχρι το τέλος. Ντροπή σας κύριοι δεν εξυπηρετείτε τη Νέα Τάξη και μάλλον για αυτό εξυπηρετείτε την ΕΛΛΑΔΑ. Δεν έχω να σας κατηγορήσω για κάτι άλλο, για αυτό δε παύω να σας στηρίζω!

Β.Γ.Λ.

Τα ψηφοδέλτια του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή σε όλη την επικράτεια

Λένε πως ο λόγος που η Γερμανία θέλει 800.000 πρόσφυγες είναι επειδή έχουν έναν γηράσκοντα πληθυσμό και θα απαιτήσουν φτηνά εργατικά χέρια. Αν αυτό συμβαίνει, τότε η Γερμανία θα πρέπει να στείλει αεροπλάνα κατ’ ευθείαν προς την Τουρκία και να “υιοθετήσει” τους λαθρομετανάστες. Δημοκρατικά μιλώντας, οι περισσότεροι Έλληνες είναι εναντίον της παράνομης μετανάστευσης. Από την μεριά τους, οι λαθρομετανάστες -όπως μας πληροφορούν- δεν θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα. Άρα το πρόβλημα λύθηκε! Η Γερμανία μπορεί να τους πάρει και έτσι θα πάψει να δίνει συμβουλές άλλες χώρες της ΕΕ ότι θα πρέπει να επωμιστούν το βάρος.

Γ. Γ.

Iefimerida: Τo βράδυ των εκλογών όλοι θα ασχολούνται με το διψήφιο ποσοστό της Χρυσής Αυγής

Από την Ρωσία, όπου βρίσκομαι για οικογενειακούς λόγους, ακούω ότι οι Ρώσοι δεν ενδιαφέρονται και δεν αναφέρονται πια καθόλου στον Τσίπρα παρά μόνο στην Χρυσή Αυγή. Ξέρουν ότι την περασμένη άνοιξη πήγε ο ψευτοαλέξης να τους πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες για δήθεν συνεργασία, ενώ στην ουσία όλοι γνωρίζουν ότι είναι ένα φθηνό πιόνι των Αμερικανών. Οι Ρώσοι δημοσιογράφοι αναφέρονται στον Εθνικιστή ηγέτη Νικόλαο Μιχαλολιάκο και το κόμμα του την Χρυσή Αυγή ως ανερχόμενη Ελληνική πολιτική δύναμη. Τελευταία αναφέρονται έντονα στα προβλήματα που προκάλεσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τα ανοιχτά σύνορα και την επιδρομή εκατοντάδων χιλιάδων παράνομων Ισλαμιστών λαθρομεταναστών. Η Ρωσία τονίζει ότι δεν θα δεχτεί κανέναν από αυτούς τους παράνομους ισλαμιστές στα εδάφη της επειδή αλλοιώνουν την Ευρωπαϊκή κουλτούρα και τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό. Η επόμενη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΟΤΑΜΙ ή ΠΑΣΟΚ θα επιδεινώσει τραγικά τα οικονομικά αδιέξοδα και τα προβλήματα της λαθρομετανάστευσης σε βάρος των Ελλήνων. Ο φαλακρός αρχηγός της Ν.Δ ήδη αναφέρεται σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ για μετά τις εκλογές. Καλά που μας το είπε, αλλά και να μην μας το έλεγε εμείς πάλι την Χρυσή Αυγή θα ψηφίζαμε. Ειδικά όταν οι ομόδοξοι ορθόδοξοι Ρώσοι αδελφοί μας το πιστεύουν, εμείς γιατί να μην το κάνουμε πραγματικότητα; Χρυσή Αυγή στις εκλογές για να ξεβρομίσει η Ελλάδα και να σταλεί δυνατό μήνυμα Εθνικιστικής νίκης στο εξωτερικό.

Από την Ρωσία, με εκτίμηση
Γ.Π.

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των εργαζομένων Ναυπηγείων Ελευσίνας – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Καλησπέρα σας συναγωνιστές. Είμαι ο Σωτήρης 25 ετών από Αλεξάνδρεια Ημαθίας. και θα ήθελα να σας ενημερώσω πως από την πρώτη φορά που ψήφισα στην ζωή μου δεν υπάρχει άλλο κόμμα εκτός από το δικό μας! Σε όλες τις εκλογές λοιπόν υπήρξα εκλογικός αντιπρόσωπος και έτσι και φέτος θα κάνω το ίδιο. Σας στηρίζω σε συζητήσεις που γίνονται στην περιοχή μου και θα σας στηρίξω παντού για μια ΕΛΛΑΔΑ που θα ανήκει στους Έλληνες.

Σωτήρης

Deutsche Welle: Η πλουτοκρατία και η διαπλοκή θέλουν την λαθρομετανάστευση

Καλή επιτυχία στον καλό αγώνα μας!!! Τα λαμόγια οι δημοσιογράφοι, οι υπάλληλοι των καναλαρχών-σιωνιστών, σαμποτάρουν τη Χρυσή Αυγή, μη παρουσιάζοντας το πρόγραμμά της ή παρουσιάζοντας κάποιες φράσεις αποσπασματικά στις ανακοινώσεις, κάνοντας μηχανορραφίες, οι σύγχρονοι θαυμαστές του σταλινισμού!! Τι κρίμα γι’ αυτούς τους άθλιους που πιστεύουν ότι θα θάψουν τα ιδανικά μας!!!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Νίκος Σ.
Ειδικός Καρδιολόγος,
Ερευνητής Ανατομείου
Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών

ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑ: Απαίτηση των διεθνών τοκογλύφων η μνημονιακή συγκυβέρνηση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

Το 62 % του ΟΧΙ είναι πολύ ισχυρό για να ακυρωθεί από τους πολιτικάντηδες του μνημονιακού τόξου (ΣΥΡΙΖΑ, “δεξιά πλατφόρμα” ΝΔ και “ποταμίσια αποβάθρα” και του τελειωμένου ΠΑΣΟΚ). Όλα αυτά τα κόμματα έχουν τα ίδια αφεντικά που είναι οι διεθνείς τοκογλύφοι. Σ’ αυτές τις εκλογές όσα κόμματα είναι φερέφωνα του μνημονιακού τόξου θα προσπαθήσουν να πάρουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό και αν είναι δυνατόν να ξεπεράσουν σαν σύνολο σε ποσοστά το 62 % του περήφανου ΟΧΙ για να το ακυρώσουν και να εφαρμόσουν το 3ο μνημόνιο. Θα τους το επιτρέψεις Έλληνα πολίτη εσύ που έχεις πολιτική ιστορία χιλιάδων ετών; Θα τους επιτρέψεις να σε κοροϊδέψουν και με την ψήφο σου να ακυρώσουν το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος; Μην σε κοροϊδέψουν για άλλη μια φορά τα κόμματα των υπαλλήλων των τραπεζιτών. Ψήφισε αντιμνημονιακά Ψήφισε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ακυρωθούν τα σχέδια τους.

Δημήτρης

Ούτε μισό ευρώ δεν λαμβάνει η Χρυσή Αυγή ως κρατική χρηματοδότηση – Απάντηση σε παραπλανητικά δημοσιεύματα

Οι κυβερνήσεις του δεξιού Σαμαρά και του αριστερού Τσίπρα, ρίχνουν την χώρα βορά στα δολοφονικά Μνημόνια. Μετά δε τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου θα συγκυβερνούν και θα συνεχίζουν την ίδια σκληρή αντι-λαϊκή μνημονιακή πολιτική. Δεν μειώνουν την φορολογία στον ιδιωτικό τομέα. Δεν ενισχύουν την αγροτική παραγωγή. Δεν τονώνουν την ιδιωτική οικονομία. Επειδή είναι ενεργούμενα ξένων δυνάμεων κατοχής.

Σ.Μ.

Λυσίας: Ο Κορυφαίος Εκπρόσωπος του Δικανικού Λόγου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-9-septembriou-2015#ixzz3lBoKYvcc

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.