Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ: Τι έγινε σήμερα στη Δίκη της Χρυσής Αυγής

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ: Τι έγινε σήμερα στη Δίκη της Χρυσής Αυγής

Η σημερινή συνεδρίαση ξεχώρισε όχι μόνο για τα αναγνωστέα έγγραφα που διαβάστηκαν-προβλήθηκαν (βίντεο Μπαλτάκου, ηχητικό Σαμαρά κλπ.), αλλά και για την μεστή νοήματος παρέμβαση που έγινε από τον συνήγορο υπεράσπισης του Νικόλαου Μιχαλολιάκου, κο Παναγιώτη Μιχαλόλια.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης, ο έμπειρος ποινικολόγος έλαβε το λόγο και είπε ότι η υπεράσπιση των Βουλευτών και ιδιαίτερα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου, επιθυμεί αυτή η δίκη να τελειώσει το συντομότερο δυνατό.

«Αυτό δεν σημαίνει όμως», συνέχισε ο κος Μιχαλόλιας, «ότι η υπεράσπιση θα υποχωρήσει έστω και ένα εκατοστό από τα υπερασπιστικά της καθήκοντα. Αυτά τα καθήκοντα τα ασκούμε μέχρι τώρα και θα τα ασκήσουμε πάντοτε μέσα στα όρια των δικονομικών κανόνων».

Μετά ταύτα, πρόσθεσε: «Η υπεράσπιση έχει επιδείξει μεγάλη υπομονή σε εξωθεσμικές παρεμβάσεις. Τα μέσα μαζικης ενημέρωσης, με αυτά που μεταδίδουν είναι σαν να μην παρακολουθούν αυτή τη διαδικασία αλλά άλλη διαδικασία. Το δηλώνουμε ρητά ότι θα σεβαστούμε όποια απόφαση βγάλει το δικαστήριό σας, αλλά δεν θα δεχθούμε καμία παρέμβαση ούτε από Πρόεδρο της Βουλής, ούτε από Υπουργούς, ούτε από εξωθεσμικούς παράγοντες».

Μόλις ολοκληρώθηκε η παρέμβαση του Παναγιώτη Μιχαλόλια, το Δικαστήριο απέρριψε την ένσταση που είχαν υποβάλλει οι δικηγόροι των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ.

Με αυτήν, οι δικηγόροι πολιτικής αγωγής ζητούσαν να μην προβληθούν τα βίντεο που αποδείκνυαν ότι η Χρυσή Αυγή στην περίφημη εξεταστική επιτροπή για τα δάνεια των ΜΜΕ τάχθηκε κατά των εφοπλιστών και των μεγαλοκαναλαρχών, ενώ αντίθετα ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Καραθανασόπουλος δήλωσε στον Αλαφούζο ότι δεν επιθυμεί να κάνει καμία ερώτηση.

Τελικά, όλα τα βίντεο και τα έγγραφα αναγνώστηκαν κανονικά.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apokaluptiko-reportaz-ti-egine-shmera-sth-dikh-ths-chrushs-aughs#ixzz5VRKiMdb1

Comments Off on Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ: Τι έγινε σήμερα στη Δίκη της Χρυσής Αυγής

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.