Δεν τους φτάνουν τα λεφτά του Soros: Έρανος για το… αντιφασιστικό μεροκάματο από το «Παρατηρητήριο για την Δίκη της Χρυσής Αυγής»

Δεν τους φτάνουν τα λεφτά του Soros: Έρανος για το... αντιφασιστικό μεροκάματο από το «Παρατηρητήριο για την Δίκη της Χρυσής Αυγής»

Σύμφωνα με πρόσφατο ρεπορτάζ που είδε το φως της δημοσιότητας, η ΜΚΟ «Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου» παίρνει 394.514€ από τον George Soros. Αυτά τα χρήματα διοχετεύονται κυρίως στην δράση του «Παρατηρητηρίου για την Δίκη της Χρυσής Αυγής», αγγλιστί Golden Dawn Watch, που έχει αναλάβει την διοχέτευση αναίσχυντων ψεμμάτων σχετικά με την δίκη στον τύπο.

Από ό,τι φαίνεται αυτά τα σχεδόν 400 χιλιάρικα δεν φτάνουν για τους «αντιφασίστες» με τα χρυσά κουτάλια κι έτσι οργανώνουν έρανο για να βάλουν παντεσπάνι στο τραπέζι τουςΜάλιστα γύρισαν και δακρύβρεχτο βίντεο στα γραφεία της «Εφημερίδας των Φωτομοντάζ» όπου καλούν τον κόσμο να δώσει τα λεφτά τους, επειδή δήθεν «θα βρεθούμε στο σκοτάδι» αν δεν υπάρχουν αυτοί.

Εμείς με την σειρά μας να παρουσιάσουμε τις αποδείξεις για την χρηματοδότησή τους από το ίδρυμα Open Society Foundation Europe, του γνωστού πλουτοκράτη George Soros, για να μην παριστάνουν τους «εθελοντές» οι έμμισθοι «αντιφασίστες».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/den-tous-ftanoun-ta-lefta-tou-soros-eranos-gia-to-antifasistiko-merokamato#ixzz5Vby0Jh47

1 Comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

One response to “Δεν τους φτάνουν τα λεφτά του Soros: Έρανος για το… αντιφασιστικό μεροκάματο από το «Παρατηρητήριο για την Δίκη της Χρυσής Αυγής»